Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak engem hangol le az időjárás?

Csak engem hangol le az időjárás?

Figyelt kérdés

Több mint 1 hete folyamatosan esik az eső.Ezáltal olyan borús,enyhén sötét idő is van,hogy már teljesen el vagyok keseredve.Amikor azt hittem,hogy végre eláll,és sütni fog a nap,csak egy kis ideig élvezhette az ember,majd besötétül minden és szakad újra az eső.Néha jégeső is.

Csak engem hangol ennyire ez a pocsék időjárás??

Annyira elmegy az életkedvem is tőle..

2012. ápr. 28. 10:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez melyik országban van?
2012. ápr. 28. 10:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Azta. Hol laksz? Nálunk hét ágra süt a nap, elég egy ujjatla, és egy rövidgatya. (Vas megye)
2012. ápr. 28. 10:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Angliában élsz? Itt Budapesten hét ágra süt a Nap és 24°C van.
2012. ápr. 28. 10:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Időutazóval van dolgunk.
2012. ápr. 28. 10:48
 5/8 anonim ***** válasza:
tegnap Szombathelyen majdnem megsültem meg csütörtökön is.
2012. ápr. 28. 11:14
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem vagyok időutazó..Angliában élek,és még mindig esik az eső.Itt most délután 3 óra van,de úgy be van borulva,hogy az ember azt hinné este 6-7 óra van már..

Már nagyon elkeserít,hogy csak esik és esik..

Megnéztem az előrejelzést is.Holnap villámlás,és zivatarok lesznek,és jövő hét szerdáig csak esni fog..

Egyszerűen képtelen vagyok megszokni..

2012. ápr. 28. 16:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Ráadásul 7-9 fok van..Még mindig télikabátban megyek dolgozni..
2012. ápr. 28. 16:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Néha az a jó a hosszabb borús időre, hogy mikor vége, akkor a hosszabb jó időhöz könnyebben hozzászoksz, mintha szélsőséges lenne, mint mostanság itthon is...

Május első napjaiban már 30 fok, de még az idén eső se esett, most meg 15-én olyan borús és tipikus őszi.

2012. máj. 16. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!