Csak engem hangol le az időjárás?
Több mint 1 hete folyamatosan esik az eső.Ezáltal olyan borús,enyhén sötét idő is van,hogy már teljesen el vagyok keseredve.Amikor azt hittem,hogy végre eláll,és sütni fog a nap,csak egy kis ideig élvezhette az ember,majd besötétül minden és szakad újra az eső.Néha jégeső is.
Csak engem hangol ennyire ez a pocsék időjárás??
Annyira elmegy az életkedvem is tőle..
Nem vagyok időutazó..Angliában élek,és még mindig esik az eső.Itt most délután 3 óra van,de úgy be van borulva,hogy az ember azt hinné este 6-7 óra van már..
Már nagyon elkeserít,hogy csak esik és esik..
Megnéztem az előrejelzést is.Holnap villámlás,és zivatarok lesznek,és jövő hét szerdáig csak esni fog..
Egyszerűen képtelen vagyok megszokni..
Néha az a jó a hosszabb borús időre, hogy mikor vége, akkor a hosszabb jó időhöz könnyebben hozzászoksz, mintha szélsőséges lenne, mint mostanság itthon is...
Május első napjaiban már 30 fok, de még az idén eső se esett, most meg 15-én olyan borús és tipikus őszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!