Holnap megy valaki az RTL Klub új sorozatának a CASTINGJÁRA? (szereplőválogatás)
Figyelt kérdés
Milyen ruhában kell egy ilyen helyre megjelenni? Majd szöveget fogok kapni? Tanácsokat szeretnék, akik már jártak ilyenen, esetleg most készülnek... :) Köszönöm előre is!2012. ápr. 26. 19:44
2/11 anonim válasza:
én azt hallottam hogy a ruhát nem nézik csak az ápoltságot mg hogy saját szavakkal kell előadni valamit :) légy szives kérdezd meg hogy mindenkit be fognak e hívni....kérlek szépen és utána légyszi írd ide a választ..:) szerencsés vagy :)
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! :) Jó jó, mindenképp írok, ha megtudok valamit. Mikor jelentkeztél? Hány éves vagy? :)
2012. ápr. 26. 20:18
4/11 anonim válasza:
14 vagyok és majd 10-én lesz 2 hónapja hogy jelentkeztem ...de nem hívtak :( te mennyi vagy?
5/11 A kérdező kommentje:
17
2012. ápr. 26. 22:27
6/11 anonim válasza:
Szerintem azért készülj egy verssel, amit szépen el tudsz mondani. Bár fogalmam sincs mire castingolnak, de légy ápolt, beszélj szépen, érthetően figyelj mindenre. Lehet szituációs feladatok is lesznek.
8/11 anonim válasza:
Ezekről, honnan lehet értesülni ha ilyen szereplőválogatások vannak?
9/11 anonim válasza:
Na én ma jelentkeztem és délután vissza is hívtak, hogy holnap menjek be. Én 4 képet küldtem magamról. Mindenkit felszoktak hívni rögtön telefonon?
10/11 anonim válasza:
tévében is éppen hirdetik.....de amúgy én junius 10.-én volt 3 hónapja hogy jelentkeztem....biztosan elkallódtam a sok jelentkező között mert még nem hívtak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!