Mit szólsz hozzá, hogy lesz Magyarországon ÉLETKORADÓ, JÁRDAADÓ?
Ez már nagyon szánalmas és nevetséges.
És csodálkoznak a "drága" politikusok hogy a magasan képzett munkaerő , szakemberek elhagyják az országot.
Folytatom:
TV nézőknek HírAdó
Hívőknek: HálaAdó
Bulizóknak: VígAdó
Virágárusnak: HervAdó
Hazugoknak: TagAdó
Holtaknak: FeltámAdó
Nem is tudom.
Kezdek hinni valami láthatatlan erő létezésében.
Hogy miért?
Azért, mert amikor elolvastam ezt a kérdést, a képernyő alján látható kapcsolódó kérdések között a következő volt legfölül:
"Magyarországon hol van elmegyógyintézet?"
Azt hiszem, ezzel mindent elmondtam a kérdezővel kapcsolatban...
2012. májusi kezdettel bevezetik a fővárosban a járdaadót, melynek lényege, hogy minden 18. életévét betöltött budapesti lakosnak – szélsőségesebb esetben minden nagykorú magyar állampolgárnak – fizetnie kell majd a Budapest utcáin megtett méterek után.
A lépésszámlálókat minden hónap végén leolvassák majd a tulajdonos lakásán, viselésüket pedig a közterület felügyelők fogják ellenőrizni – aki nem hordja a mérőeszközt, annak akár 20-30 ezer forintos bírságot is kiszabhatnak. Kutyák és egyéb kisállatok sétáltatásához a gazda havi, vagy éves sétáltató-bérletet válthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!