Vaterás ügy,11 forintos árunál normális ennyire felháborodni? Tényleg én vagyok a hibás?
Az eladók közül sokan addig nem értékelnek, míg a vevő nem értékelt - tehát lehet a kifogásaira válaszolni.
Én ezt az 1 forintos dolgot nagy marhaságnak tartom. Persze kurrens dolognál csábító, most vettünk egy kerékpárt, 1 Ft-ról indult, 70 licitáló volt rajta, felment 29 ezerre.
De, kinéztem egy Thomas párnát+egy sapit+valami kitűző volt még. Csodálkoztam, hogy egy forintra rakja fel az eladó, nem csak ezt, hanem legalább még 5-6 féle dolgot. Volt hátra még vagy 2 óra, már fogalmaztam magamban, hogy mennyit ajánljak fel neki a megnyert cuccokért, nehogy 1 forintért hozzam már el tőle, ilyen erővel kidobhatná a kukába is ezeket a nem is rossz dolgokat. Erre jön egy értesítés, hogy a termék adatai megváltoztak, nem elérhető.Tehát mikor látta az eladó, hogy kénytelen 1 forintért! odaadni a cuccait, akkor leveszi. Hát ez legalább olyan pofátlan dolog, mint a te vevőd ügye, mert mit gondolt, mit kap 1 forintért, vagy akkor inkább egy lyukas 2 filléresért? Az én esetemben meg legalább be kell állítani egy min. árat, mert a tisztességtelen hozzáállás mindkét fél részéről elítélendő.
Egyébként én sem nézem meg soha, ha személyesen átveszek, megbízom az eladóban. Nem is csaptak még be, de korrektnek kell lenni mindenkinek.Legalább írt volna neked egy emailt, mielőtt értékel!De a problémák azért vannak, hogy okuljunk belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!