Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért engednek jelentkezni...

Miért engednek jelentkezni 15-16 éves fiatalokat tehetségkutató műsorokba?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon furcsa, hogy ha van egy jó hangú fiatal, miért nem éri meg neki várni 2-3 évet, mielőtt elmegy egy celebgyártó műsorba? Kopni nem fog a tehetsége, sőt..

Szerintem nem is az a legnagyobb probléma, hogy "kimarad az iskolából", de ebben a korszakban sokkal érzékenyebb az ember, miért jó ha kiteszi magát pár hétig tartó csillogásnak? És miért megy ebbe bele a szülő?

2012. ápr. 25. 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert buták és hiszékenyek az emberek. Mindenki csak a csillogást, a könnyen megkereshető sok-sok pénzt látja ezekben a műsorokban, a rengeteg fárasztó és idegölő háttérmunkát, a kötöttséget, a végén általában elkerülhetetlen csalódást nem. A műsor készítői meg csak a tévétársaság érdekeivel foglalkoznak, a gyerekek nem érdeklik őket.
2012. ápr. 25. 17:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Van benne igazság.Előfordul hogy az illető úgy jár mint Britney Spears....De sokan vannak akiknek ennyi idős korukban már megmutatkozott a tehetsége.PL Chernek is.16 évesen elment Hollywoodba hogy színész legyen de csak háttértáncos lett valami 3. osztályú zenekarnál , majd kiderült hogy tud énekelni is és a színészetben is tehetséges.És nézd meg hogy ma ki ő.
2012. ápr. 25. 17:52
 3/5 A kérdező kommentje:

Na, de ha Cher 18 évesen indul útnak, akkor se hiszem, hogy kisebb személyiség lenne, mint ma. (Ráadásul ez 50-60 éve lehetett, Amerikában, és nem is egy pár hónapig futó televíziós tehetségkutatóra sietett.)

Viszont ezek a mai Megasztár, Csillag születik - ahogy tudjuk - nem éppen a tehetségfelfedezésről és ápolásról szólnak. Pl. van ez a helyes kislány a Csillag születikben, aki kivételesen nem néz ki 10 évvel többnek a koránál, ha kiesik a műsorból fog rá bárki is emlékezni? Több esélye van ezáltal, hogy később énekesnő legyen?

2012. ápr. 25. 18:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Pedig pont a fiataloknak nagyszerű lehetőség ez. Egy tehetségkutató műsor olyan ugródeszka, hogy ha ügyesen használja ki az ember, éveket nyerhet vele.

Nekem például egy osztálytársam vett részt tehetségkutatón (igaz, érettségi után). Az a tény, hogy így ismerték - legalább abban az időben - a nevét, megkönnyítette a bejutását abba az iskolába, ahova készült. Hiszen nem csak a felvételi alapján döntöttek a felvételéről, hanem látták, mit alakított a műsorban.

Igen, a "csillogása", amíg mindenki ismerte, talán csak pár hét volt. De talán nem is ez a legfontosabb. Az értő közönség, azok, akik igazán fontosak, emlékeznek rá, és a színházi munkáját értékelik. Ez is egy lehetőség.

2012. ápr. 25. 19:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Ezt a funkcióját megértem, de ebben az esetben sem hinném, hogy 15-6 évesen érdemes karrierbe kezdeni. Hisz az illető, max "tinisztár" lehet a producerek markában. (Persze itt az énekesjelöltekre gondolok. Aki zenekart, tánccsoportot szeretne népszerűsíteni, ott megértem, hogy nem rossz reklám a médiaszereplés.)
2012. ápr. 25. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!