Tojásos izé: eza eres szemű, szpídharapó, hangerőpárti fajta, aki nappal is energikus a szép kutturebber jelmezében. Nem öreg, de annak látszik :)
2012. ápr. 14. 23:06
12/16 anonim válasza:
Mindenfelet.Tapasztalatok: sok hallgat jazzt.Valamelyk rappet, pszihedelikus zenet,goat, , klasszikus zeneket, regi nagy rocklegendakat...De a jazzt a legtobb helyen listavezeto, en ki nem allhatom.Egy ismerosom aki sikeres o arab zeneket egy masik Madonnat, ha kell , ha nem.Egy allandoan ir koncert felveteleket nezegetett, es vagyonokat kiadott a belepokert, Michael Flatley vagy kiert.Akkor egy masik Nightwish-rajongo.S meg sorolhatnam.Sajnos Bill Gates-t szemelyesen nem ismerem igy a zenehallgatasi szokasairol se tudok informacioval szolgalni.En meg akkor volt sikeres , mikor Lady Gagat hallgattam.xDDD
2012. ápr. 16. 10:41
13/16 anonim válasza:
Rockot semmiképp nem. Bár ez általánosítás, de a rokkerek zöme az alsóbb rétegekből kerül ki ez általános, ez gondolom senki nem vitatja. A zenész rockerek is a sleppből jöttek, csak ugye nekik sikerült kitörni mások rajongását kihasználva betakarították a hatalmas pénzeket maguknak. Rockerek szinte semmit nem vesznek komolyan, csak lázadni tudnak, az életük szétszórt, pangnak, de nem jutnak előre sohasem igazán, zömük informatikus lesz késöbb, abból meg van sok, nem hallottam még cégtulajdonosokon kívül nagy név informatikust.
Én azt írtam le,amit szerintem biztos nem.
egyébként az ilyne öltönyös karrerista sznob emberek komolyzenét tolnak, azt észervettem.
2012. júl. 9. 03:39
14/16 anonim válasza:
03:39
Barátom, te hü.lye vagy.
2012. júl. 9. 10:20
15/16 anonim válasza:
13-as, te miről beszééélsz? :D Baromság. Sikeres vállalkozó pl. a nővérem is és mik a kedvenc zenekarai? Bon Jovi, Genesis, Guns N' Roses... Nyilván egy 60 éves idős vállalatvezető nem ugyan azt szereti, mint a fiatalabb (30-as, 40-es) sikeres emberek, de nekik a rock volt a kamaszkoruk zenéje.
Hozzáteszem, anyukám, aki egy teljesen konszolidált ápolónő imádja a Tankcsapdát. :D
2012. júl. 9. 12:55
16/16 anonim válasza:
Én vagyok az a hülye ember aki azt a "baromságot írta". Ne vegyétek szentírásnak, mert nem világigazságot írtam, csupán személyes tapasztalat, egy szubjektív vélemény. Bár írtam is hogy csak áltlánosítás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!