Aki Angliában él az tudna válaszolni? Tényleg olyan nagy probléma van a muszlimokkal arrafelé?
Bár én nem Londonban élek(Oxford) itt is élnek jócskán muszlimok.Én nem tapasztaltam ilyen durva dolgokat.
De az lehetséges,hogy a saját területükön,saját muszlim valláson belül vannak szabályok.
Azok akik nem muszlimon azok Londonban,Oxfordban és az összes angliai városban nem költöznek a muszlimok lakta területekre.Éltem Londonban és akárcsak Oxfordban vannak külön zónák ahová az azonos népi emberek költöznek.Így alakult ki a kínai negyed,arab negyed,muszlim negyed,feka negyed. Ilyen helyekre épeszű ember nem költözik hacsak nem odavalósi.
ma 19:22
És mit gondolsz valós a veszély, amit egyesek állítanak a muszlimokról vagy túl van reagálva? Te milyennek tapasztaltad a helyzetet?
Erősen ALULreagált a dolog, a muszlimok barbár állatok, mind, de angliában ezt konstruktíve és szándékosan takargatja a média. Nem érvényes a Sharia sehol, de a kezedbúl a kólát kiverik, és a bíróságon olykor felmentik a négy szudáni patkányt (nőket), akik két másikat összevertek. Miért? Mert felháborította őket hogy ittasak voltak. Miért nem ítélték el őket? Mert "vallásos emberként érthető volt a felháborodásuk". Nincs Sharia, de Anglia beszari, mocskos, lusta, dilettáns, ostoba, és gyáva ország.
Az igazság DURVÁBB mint az olykor felreppenő bulvár-hírek, ami azért csak bulvár, mert azt nehéz cenzúrázni.
Neki nagyon jó barátja is muszlim, jaj. Egy birmingham-i általános iskola igazgatóját éppen most feddték meg (csak megfeddték!) azértm ert többekközt a fehér lányok mélyen legalacsonyabb erkölcseit (így), a fehér fiúk lustaságát, a 9-11 terroristák szabadságharcát hangoztatta, illetve nem muszlim lánygyerekeket fejkendő hordására kötelezte.
Na, itt tart az iszlám és Anglia. Te meg, buta libácskám szivem, elolvastad a koránt? Sura 8:13, "a nők nektek szántóföld, menjetek rájuk úgy, akkor, és ahogyan akartok". Minden egyes muszlim terrorista, etnikai és ideológiai alapon is, nem csak a vallás miatt, az a legkevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!