Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Segítene valaki?...

Mit tehetnék? Segítene valaki? Vagy esetleg tanácsokat?

Figyelt kérdés
Az egész úgy indult hogy 1 hónapja egy kis testalkatú gyerek bevert nekem egyet (Ami azért volt mert kötekedett velem én meg elkaptam a nyakánál aztán levágtam a földre), én pedig nem ütütöttem vissza. Azóta szivat hogy kövér vagyok, megalázó szavakkal (disznó...stb.). (16 éves vagyok) Mit tehetnék?. Adjatok tanácsokat. Ma este megyek discoba valószínüleg ő is ottlesz. (Tudniillik van pár ember aki bíztatja :S) ?
2009. jún. 18. 18:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem kell foglalkozni vele. Ha simán levágtad a földre és álltad az ütését, egyértelmű, hogy csak egy bolhapiszok hozzád képest.

A kisembereknek nehéz sorsa van, nekem is volt egy alacsony munkatársam, 155cm, mindig panaszkodott szegény, hogy még a nők is simán fellökik...

2009. jún. 18. 18:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Alázd meg tettekkel és szavakkal,aztán majd lekopik a kis köcsög.
2009. jún. 20. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!