Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet valakit kíváncsiv...

Hogyan lehet valakit kíváncsivá tenni?

Figyelt kérdés

Szeretnék valakivel beszélgetni személyesen de előtte írnék neki hogy kíváncsivá tegyem, hogy érdekelje az hogy minek szeretnék vele beszélni, mi lehet az a dolog amit csak személyesen "lehet" elmondani.

Ha csak annyit írok hogy "Szeretnék veled beszélni személyesen" attól még nem fogja piszkálni a kíváncsiságát hogy mi lehet az.

2012. ápr. 9. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Én utálom, ha vki így próbál rávenni, h kérdezzek rá vmire. Mindig leveszem az első mondatából, és már csak azért se kérdezek rá mit akar.
2012. ápr. 9. 18:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Van 1 srác, aki előtt mindig nagyon titokzatos vagyok. Rengetegszer használom a "talán, lehet, esetleg" szót, ami már roppant módon kíváncsivá tette. Nem tudom milyen ügyben, esetleg több infó?
2012. ápr. 9. 18:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem akarok semmit se sejtetni. Csak annyit szeretnék hogy érdekelje az hogy mondani szeretnék valamit.
2012. ápr. 9. 18:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Van valami amit elszeretnek mondani neked, de csak szemelyesen.Tudod ez a tema nekem...nehez errol beszelnem.Szoval jobb lenne ha...erted....
2012. ápr. 9. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!