A képen látható hely (ek) hol található (k) a budai-hegyekben?
A válasz csak akkor lesz számomra kedvező, ha részletesen leirod a megtalálási helyet?
Én úgy hittem, hogy jól ismerem a budai hegyeket, de sajnos ilyen helyre nem emlékszem. Nincs több képed véletlenül?
Egyébként simán lehet, hogy azóta alaposan átépítették a helyet, így ma már rá sem lehet ismerni.
12:28-nak. Csak ez a kettő van.Egyébként a feltevésed - átépités - lehetséges, mert a kép közel hetven éve készült. Egyébként is azért mertem idehozni a képeket, mert feltételezem, hogy akkora rombolást nem végeztek egy tájvédelmi körzeten, amiért a hegyet is elbontották volna.
Próbálj a Sváb-hegyre ill. környékére koncentrálni.Hátha ott van,vagy lehetett?
A Tabán 70 éve teljesen máshogy nézett ki, mint ma. Láttam néhány fotót róla, de sziklákra nem emlékszem.
Inkább a Gellérthegyre tippelnék, 70 éve a sziklatemplom bejárata meg a felette lévö rész is máshogy nézett ki. Éppen ilyen is lehetett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!