Egy fiatal 21 éves lány miért akar minden áron férjhez menni aki életében eddig nem dolgozott?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki minden áron férjhez akar menni,eddig nem volt önálló élete,még a szüleivel él és ők tartják el,se egy csekket nem adott fel,se semmit..fogalma sincs a való életről és még nem tapasztalta ki önmagát.Ez egy menekülés lenne számára?2012. ápr. 8. 10:19
11/14 A kérdező kommentje:
ma 11:04
Ezzel semmi baj nincsen,mind addig amíg dolgozik is és nem eltartattja magát,mert manapság sokan azért mennek férjhez,pláne ilyen fiatalon..
2012. ápr. 8. 11:06
12/14 anonim válasza:
Mert el akarja tartatni magát. Gondolom talált egy igáslovat, aki majd helyette is dolgozik, eltartja és neki a füle botját sem kell mozdítani. Eddig a szülei látták el, aztán a férje fogja. A házasság meg azért kell, hogy mire a faszi rájön, hogy egy életképtelen piócával van, nehezebben tudjon lelépni. Addigra gondolom a léhűtő csaj odaszül neki 1-2 gyereket is, hogy bebiztosítja a későbbi életét.
13/14 anonim válasza:
Miért kell irigykedni arra akit eltarta. Férje?annál csodasabb dolog nincs mikor az ember hazavárja a férjét kipihenten vacsorával lesi minden kivánságat vadmacska az ágyban nem a másnapi munkán töri a fejét stb. Mi igy élü k és boldogok vagyunk nekem ez volt az eletcélom pedig diplomás vagyok.és ezt tudta is a férjem söt ő is erre vágyott
14/14 anonim válasza:
Én is azon a véleményen vagyok, hogy kényelmes neki az eltartott életmód.
Volt egy barátnöm, majdnem 3 évig voltunk együtt, mondanom sem kell, hogy gyakorlatilag a keresetem Rá költöttem.
Szóba került a házasság, amitöl tartottam, végül egyik napról a másikra hozzáment egy idös, de tehetös emberhez. Öszinte volt, nem titkolta, hogy a pénz vezérelte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!