Létezik olyan 18-20 közötti pasi, aki nem drogozik?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 7. 16:41
11/15 anonim válasza:
A 18-20 évesek nagy része (kb. 3/4-e) nem drogozik, más kérdés, hogy többségük azt hiszi, hogy drogozni menő és azt hazudja, hogy ő is fogyaszt. Amiből max. annyi igaz, hogy egyszer beleszívott egy füves cigibe.
12/15 anonim válasza:
Pl. itt vagyok én is, nem drogozom, sőt az alkoholt és a dohányt is kerülöm. Ismeretségi körömben én vagyok az egyetlen ilyen. Drogos ismerőseim, max lehetnek 10-en, de az is inkább csak füves cigi.
20/F
13/15 anonim válasza:
A barátom (19) évente 1-2 alkalommal fogyaszt drogot... Emellet dohányzik és hétvégente iszik. Bár nehéz tolerálnom, túlságosan szeretem ahhoz, hogy elhagyjam. A legjobb barátnőm (16) régen kemény drogos volt, de ma már csak néha nyúl hozzá... 16/L
14/15 Dark Nessy válasza:
az én barátom se drogozik... csak dohànyzik.
ô 18 :)
15/15 anonim válasza:
23 vagyok és nem drogozok.
Tehát létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!