Miért beszél egy férfi a "majdnem" hódításairól egy nőnek?
Olyanokról, hogy ha akarta volna az illetőt, akkor megkaphatta volna, mert az nyíltan kikezdett vele. Dicsekvés? Vagy figyelemfelhívás, hogy figyelj csak, férfi vagyok ám!
Amúgy csak munkatárs a férfi és a nő.
csak magát akarta olyan fényben feltűntetni, hogy ő milyen szuper, kapós (hátha ezek után te is bevállallnál vmit...hmmm...)
nekem egy haverom mondott hasonlót, de ő meg szerintem azért, mert kell neki egy lelki szemetes.
azért ne vesd el ezt a verziót sem, ha ilyen idős, lehet hogy nem visszaigazolást vár.
Sztem ezzel a kicsit fura móddal akarja felhívni a nő figyelmét magára úgy. Általában oka van az ilyen önfényezésnek.
Kivéve, ha a nőt nagyon ilyen fiús havernak látja, de az meg egyértelmű szokott lenni a nő számára (vagy az előadás stílusából, vagy abból, ahogy hátbaveregeti a nőt, vagy az egyéb témákból... "És láttad a múltkori meccset? XY meeeeeekkkkkkkora gólt rúgott!" stb. :D)
Súlyos kisebbségi komplexusa van. Az összes ilyen "hódításokkal" dicsekvő szerencsétlennek az van. Nyakamat rá, hogy legalább a fele nem is igaz. Hiszen ezek úgyis ellenőrizhetetlen dolgok, nem? Azt mond, amit akar.
Rám is hajtott már ilyen "férfi". De számomra hihetetlenül taszító volt. Nekem nem jönnek be a frusztráltak, és szerintem egy normális nőnek sem (ahogy látom, neked se jött be ez túlzottan, Kérdező :D).
nekem soha egy srác sem dicsekedett a hódításaival, és csak olyanok hozták fel szóba egyáltalán a bnőjüket is, akik vagy rokonom, vagy a barátom tesója, meg ilyenek.
szóval ez szerintem igen negatívan jellemez egy férfit,ha egy nő előtt hódításaival dicsekszik/edne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!