Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek a haverjaim miért...

Szerintetek a haverjaim miért nem szeretnek hátra szállni?

Figyelt kérdés

Érettségire kaptam egy 2ajtós olasz sportkocsit, aztán a bnőm nyilván mellettem ül, de a haverjaim nem szeretnék a maradék 2helyet feltölteni hátul.

Mert szerintük égő, ha hátulról kell kiszállni, mert az teljesen sugallja azt, hogy Nekik nincs pénzük kocsival jönni.

Szerintetek miért érzik égőnek, s mit csinálhatok ezzel a dologgal?

Köszi-köszi!

2012. márc. 31. 22:42
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Viszont azzal meg nincs problémájuk, ha a fater M5 coupejával megyünk, pedig az 5személyes és 2ajtós.. tehát ugyanúgy el kell játszani, hogy kiszállok és előrehajtom az ülést, majd ők is kiszállnak..

mégis miben más egy maseratiból és egy bmwből kiszállni így ?

2012. márc. 31. 22:57
 12/24 anonim ***** válasza:
jólvan pistike...menj aludni, vagy legózz még 1-et
2012. márc. 31. 22:58
 13/24 anonim válasza:

Egy Maserati-ba én sem szálnék be még előre sem. Egyszerűen kicsi benne a hely. Ugyan ez a helyzet az Aston-al is.

Amúgy meg kamu a kérdés.

2012. márc. 31. 23:02
 14/24 A kérdező kommentje:

klassz nektek, hogy tisztában vagytok az én dolgaimmal is..

egyébként ha az is lenne, mit számítana? a kérdéseket kellene megválaszolni..

2012. márc. 31. 23:04
 15/24 anonim ***** válasza:
Most mit vagy úgy oda? Ha te nem tudod mi bajuk van a saját haverjaidnak, mi honnan a frászkarikából tudjuk. Még csak nem is ismerjük őket.
2012. márc. 31. 23:13
 16/24 A kérdező kommentje:

de elég fura, hogy a bmwbe simán beszállnak hátra, a maseratiba pedig nem..

pedig ugyanaz a procedúra, ugyanúgy kell előrehajtani az ülést mindkét kocsiban..

2012. márc. 31. 23:16
 17/24 anonim válasza:
olasz autót ép eszű ember nem hajt, Amerikai verdák a jók :D meg még a németek is...talán
2012. márc. 31. 23:16
 18/24 anonim válasza:

Válaszoltam. Sok autót vezettem már. GT S-t ugyan nem De GT 2-t igen.Kicsi benne a hely. Épp úgy az Astonnál is. Ferrari meg túl alacsony, és egy rohadt baja van neki. Illetve 2: Rohadt szervizigényes, és ha húzatod neki, váltáskor akkorát ránt az autó, mintha hátulról fejbe vágnának egy bézbólütővel(F430). Felejtsd el az Olasz autókat. Ha mégis olasz kell, akkor Lamborghini. Az össze van rakva, finoman suhan az autó, és tized ennyit nincs szervizben, mint egy ferka.

Ha már ilyen milliomosok vagytok vert ki a fejedből a pizzazabálók autóit, és irány amerika. Mármint cak az autóik. Na azok autók. Nagyok, erősek, és szinte elpusztíthatatlanok. Nem kell elhinni hogy nehéz bele alkatrészt szerezni, mert hidd el az esetleges szervizelése sokkal olcsóbb, mint egy Skodáé. Egy 2007-es Camaro-t gyúrok és még a kötelező szervizen kívül nem volt szerelőnél. Igaz vigyázok is rá, mint a szemem fényére, mert nem anyuci/apuci vette nekem.

Szóval ha jó autót akarsz, akkor ne Olaszországban keresd.

2012. márc. 31. 23:19
 19/24 anonim ***** válasza:
A kérdező egy Babettát sem tudna elvezetni, nem hogy egy Gran Turismo S-t
2012. márc. 31. 23:28
 20/24 anonim válasza:
63%
Egyébként meg kell hagyni, a szüleid elég ostobák ha ilyen hamar egy ilyen autót vesznek neked. Remélem már megvan a koporsód is. Nagyon csúnya halál lesz, csak senki ne üljön rajtad kívül az autóban. Nyugodj békében!
2012. márc. 31. 23:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!