A szegényebben miért akarnak bűntudatot ébreszteni azoknak akiknek jobban megy?
Nem igazán értem, hogyha igaz, amit írsz, hogy magad szedted össze, amid van, tisztességesen, miért zavar téged az, hogy mit mondanak rólad. Hiszen nem kéne, hogy bántson...
Sajnos itt nálunk, akik ma gazdagok, többségük a rendzerváltás kori magánosítások során lett tisztességtelen úton vagyonos, természetesen azelőtt párttag volt, hiszen máshogy nem jutott volna bele azokba a bizonyis körökbe. Ezek az emberek azok, akik ma a leghangosabban "büdös kommunistáznak".
Ironikus.
Én csak azt irigylem tőlük, hogy volt alkalmuk és bőr a képükön lopni XD
Üdv netto 70ezres.
Én igenis hiszek abban, hogy lehet tisztességesen pénzt keresni! Persze nem mindenki és nem is a politikusokra gondolok. De igenis vannak emberek, akik megdolgoztak azért amijük van, és aki az ilyenektől sajnálja az szégyellje magát! A magyar embernek az a legnagyobb problémája, hogy irigy, az az igazság.
Kérdező, ha valóban tisztességesen szerezted a vagyonod, akkor azt meg is érdemled. Legyél csak egy példa mások számára, hogy van kiút és lehet tenni a szegénység ellen. Nem sajnáltatni kell magunkat, hanem cselekedni!
El lehet olvasni ezt a "viccet". Elgondolkodtató...
Lucifer revíziót tart a pokolban, megfelelően gondoskodnak-e az ördögök a rájuk bízottakról.
Az első kondér alatt vígan lobog a tűz, a kondér mellett egy tábla:
NE MÁSSZ KI! Lucifer kérdésére az ördög így felel:
- Ezek itt a németek. Tüchtig nép, betartják a szabályokat.
A következő kondér is mintaszerű, ám tábla helyett itt egy géppisztolyos őr áll.
- Ezek itt az oroszok. Ha valamelyik megpróbál kimászni,
az őr a géppisztollyal visszakényszeríti.
A harmadik kondérnál is minden stimmel, de Lucifer felvonja szemöldökét:
- Nem látom az őrséget, és tábla sincs.
- Ide nem is kell, ezek a magyarok. Ha egy megpróbál kimászni a többi visszahúzza.
Kedves kérdező! Nincs szükséged egy új alkalmazottra?
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!