Mit fogtok csinálni hétvégén?
Holnap délelőtt takarítok, a párom bevásárol. Délután a párom megy a tesóját költöztetni, én meg sütök, mert este megyünk át egy ismerős párhoz társasozni.
Vasárnap az én egyik barátnőmhöz megyünk segíteni, mert ő is költözködik :D
Holnap takarítanom kell,meg tanulok egész nap.Este meg átmegyek barátnőmhöz,iszogatunk,aztán megyünk bulizni:)
Vasárnap meg szintén tanulok,azon kivül meg aludni fogok szerintem.
18/L
Holnap tesómat kísérem nyelvvizsgázni, aztán találkozom a barátommal, vele utazás kiállításra megyek, majd este találkozom a legjobb barátnőmmel, és borozgatás közben kibeszéljük az "élet nagy problémáit". :)
A vasárnapot pedig teljes mértékben a tanulásnak fogom szentelni. Beadandókat írok, németet és angolt fogok tanulni. :)
Ma délelőtt letudom a takarítást, valami kaját főzök vacsira mire hazaér a drága szerelmem, utána pihizés, film nézés, zene hallgatás.
Holnap pedig megyünk Anyóshoz látogatóba, lehet sütök majd valamit, de ez majd holnap kiderül milyen kedvem lesz hozzá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!