Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Másnak is támadt már olyan...

Másnak is támadt már olyan gondolata, hogy jó lenne egy külföldi barát?

Figyelt kérdés
Olyan jó lenne, ha lenne egy olyan külföldi ember, aki nálam kicsit idősebb és komoly barátság alakulna ki közöttünk.
2012. márc. 27. 19:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
19:26 vagyok:látom,ti is leírtátok,leírom én is akkor:az én barátom svéd;)
2012. márc. 27. 19:58
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

nekem inkább olyan ember lenne jó aki segítene egy kicsit németül tanulni

Élt itt egy barátom aki nagyon sok nyelven beszélt sajnos hülye voltam és nem használtam ki a helyzetet, hogy ő taníthatna nekem pár nyelvet. Egyébként arab volt, de kiüldözték a hazájából (az apja megakarta ölni), mert nem azt a vallást követte amit ott szokás.

2012. márc. 27. 20:06
 13/17 A kérdező kommentje:
Akik külföldön élnek örüljenek, hogy nem kaptak negatívat. ;)
2012. márc. 27. 21:54
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

ha nem a perverzekkel alakítasz ki kapcsolatot akkor nagyon ajánlom:

www.omegle.com

2012. márc. 27. 23:19
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem svéd barátaim vannak. Nagyon aranyosak mind a hárman, szilveszterkor kint voltam, velük ünnepelni, nagyon jó volt. Nyáron jönnek (eddig csak egyikük volt itt, kétszer), már alig bírom kivárni. :D

Kb. egy éven belül valószínű kimegyek hozzájuk tanulni.

2012. márc. 28. 17:42
 16/17 anonim válasza:

tagged.com :)

itt válogathatsz kor, nem, és ország szerint is a külföldiek között.

2012. ápr. 18. 17:24
 17/17 anonim válasza:

Nekem is vannak külföldi (spanyol,angol,amerikai,arab) barátaim,és nagyon jó megismerni a kultúrájukat. A legtöbbet egy spanyol lánnyal szoktam beszélni,szavakat tanítunk egymásnak,meg hasonlók. Mindegyikük idősebb nálam,18-25 évesek.

12/L

2012. máj. 1. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!