Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fuvolás oldalakat tudtok?

Fuvolás oldalakat tudtok?

Figyelt kérdés
Tudtok olyan oldalakat, amik fuvolásak? Képek, cikkek, egyéb. Előre is köszi.

2012. márc. 26. 18:28
 1/9 anonim válasza:
A Google a barátod! :) Írd be, hogy fuvola. (A szinttől is függ, válogass, hogy hobbi- vagy szaklap a lényeg.)
2012. ápr. 16. 23:06
 2/9 A kérdező kommentje:
A google már kimult a szememben, TELJESEN kiürítettem róla minden fuvolásat:( :D
2012. ápr. 17. 16:44
 3/9 A kérdező kommentje:
De köszi:)
2012. ápr. 17. 16:44
 4/9 anonim válasza:
Bocs, de többet segíteni csak akkor tudunk, ha részletesebben írsz. Ez a kérdés túl általános....
2012. ápr. 17. 21:54
 5/9 A kérdező kommentje:
Ennél részletesebben? Ugye nem gondolod komoyan:D Igen, a goggle olyan alap, hogy megnéztem, elfelejtettem említeni..... De ha te ennél részletesebben tudsz ilyen kérdést írni..
2012. ápr. 18. 16:03
 6/9 anonim válasza:

Igen, stílusban értettem. Például milyen képet keresel? Fajtákról? Keress rá a márkákra. Általános "művészképeket"? Mondjuk háttérkép néven keress.

Milyen honlapot szeretnél? Általános tájékoztatókat? Blogokat?

Hivatalosabbakat? PL. [link] magyarul, [link] angolul.

Érdekesebb cikkek vannak klasszikus zenével foglalkozó honlapokon - de nem csak fuvola. Viszont érdemes kimazsolázni.

PL.

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. ápr. 19. 21:27
 7/9 A kérdező kommentje:
köszi.
2012. ápr. 20. 21:25
 8/9 mogyoroscsokiii válasza:
Ha jó angolos vagy, akkor ezt az oldalt szeretni fogod. Fogások, kották, trillák, metronóm és minden,amit szeretnél. [link]
2012. máj. 15. 19:56
 9/9 A kérdező kommentje:
thank you:)
2012. jún. 1. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!