Miért van az hogy ha egy csávó leveszi a pulcsiját és feltűrődik a pólója akkor a lányoknak egyből az a reakciója hogy "fújj áhh mingyárt hányok :@@@"?
Figyelt kérdés
2012. márc. 24. 16:36
2/19 anonim válasza:
Ez hol történt? Általános iskolában, vagy az oviban?
Ivarérett lányoknak nem ez a reakciója.:D Kivéve ha ronda a hasad.
3/19 anonim válasza:
Mert hasonlóan néz ki mint ő?
4/19 anonim válasza:
Tuti nem ez a lányok reakciója, kivéve ha te vagy Quasimodo.
5/19 anonim válasza:
Nos,nekem biztos nem ez jut eszembe.:PHány éves kislányok mondják ezt?Egyáltalán van olyan aki ezt mondja?:)
6/19 anonim válasza:
1. kisiskolások az érintett felek
vagy
2. hájas az illető
7/19 anonim válasza:
ha az én hasfalam meglátják a lányok, akkor általában az a reakció, h húúú áhhh mindjárt benedvesedek.
9/19 A kérdező kommentje:
1. nem vagyok hájas még ugyan jó alakom van :)
2. Azok a lányok 19-20-21 évesek
ja és #3 as én ahhoz képest a csávóhoz képest toppmodell vagyok Xd a hármas válaszon röhögtem, mert ott már tényleg lenne okuk ezt mondani :D
2012. márc. 24. 16:46
10/19 anonim válasza:
Miért 7-es? Rá van tetoválva Brad Pitt arcképe?:P (Vagy nem tudom ki számít manapság jó pasinak fiatal lányok körében)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!