Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Honnan lehet tudni, hogy...

Honnan lehet tudni, hogy eredeti márkás termék?

Figyelt kérdés
Rendeltem egy Nike cipőt, nem tudom eldönteni, hogy eredeti-e vagy sem. USA-beli gyártmány, legalábbis azt írja a címkén.
2012. márc. 22. 18:38
 1/1 anonim válasza:

Így nagyjából sehogy. A cipőknek nem nagyon van részletes leírása a neten, amivel össze tudnád hasonlítani, mivel évről-évre, hónapról-hónapra változnak.

Így kb. lehetetlen megmondani egy cipőről kép alapján, hogy hamis. De élőben is nagyon kell érteni hozzá. Ismerni kell a Nike által használt anyagokat, szabásmintákat.

Szóval átlagembernek kb. lehetetlen feladat. Persze a nagyon olcsó hamisítványokat az anyag, és a megmunkálás minőségéből ki lehet szúrni, de a jobb koppincsokkal már más a helyzet.

Ha kézbe véve a terméket úgy találod, hogy, masszív, jó kidolgozású, finom, kellemes anyaghasználatú, akkor talán eredeti. Bár nekem van olyan eredeti Nike cipőm, amiről inkább hinném, hogy hamisítvány, mert kemény műanyagokból van, és kényelmetlen is.

Ha biztosra akarsz menni, hogy nem hamis vedd olyan helyen, ahol tuti nem árulnak hamis terméket. Értsd márkaképviselet, stb...

2012. márc. 24. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!