Mi a legnagyobb félelmed, mitől félsz a legjobban?
Figyelt kérdés
2009. jún. 13. 08:24
11/20 anonim válasza:
Hogy nem találom meg az értelmét az életemnek!
Hogy ertéktelenül halok meg, s eltűnök, mint szürke szamár a ködben!
12/20 anonim válasza:
Hogy megvakulok vagy megsüketülök
13/20 anonim válasza:
Attól félek a legjobban, hogy a saját érzéseim, érzelmeim nem mások, mint biokémiai folyamatok. Ha ez így van/lenne, akkor magamat veszteném el.
14/20 anonim válasza:
hogy elvesztem a szerelmemet és azt a néhány barátot akiet szeretek
bármi rossztól amik velük történik.
az h velem mi lesz az nem érdekel, csak a szerelmemmel ne töténjen semmi rossz
16/20 anonim válasza:
hogy nem viszem sokra az életben
a szeretteimet féltem mindentől
17/20 anonim válasza:
"A félelem a félelemtől, ami együtt tart minket még..."
Csak egyik válaszoló kapcsán jutott eszembe.
Én az egyedülléttől, attól, hogy egyedül maradok, attól, hogy magányos leszek, attól, hogy nem leszek fontos senkinek.
Meg a sötéttől.
De most világosban vagyok, és társam is van. :)
23/L
19/20 anonim válasza:
Attól, h úgy megbénulok, hogy semmimet, még a számat se tudjam mozgatni, és csak feküdnék, és nem tudnék megszólalni, pedig valamit épp nagyon mondani akarnék, mondanom kellene, és egyszerűen sehogy nem tudnám az emberek tudtára adni, h mit akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!