Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szólsz Damu Roland másod...

Mit szólsz Damu Roland másod fokú itéletéhez /négy-és fél év/?

Figyelt kérdés
2012. márc. 20. 15:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

8-as vagyok.

Igazad van.

Leírtam a véleményem Damuról, és azt hiszem fel lehetett fogni belőle, hogy nemigen bírom az arcát. Biztosan megverte azt a nőt, és ezért ítéljék is el, vonuljon börtönbe ezért.

Én az erőszak tényét vitatom.

Egy feltételezett nemi erőszakért leült börtönbüntetés terhét nem cipeli élete végéig az ember?

2012. márc. 21. 19:11
 12/13 anonim ***** válasza:

"Egy feltételezett nemi erőszakért leült börtönbüntetés terhét nem cipeli élete végéig az ember?"

Feltételezésekre alapzva nem ítélik el a vádlottat jogerősen, hanem bizonyíték hiányában felmentik. Még akkor is, ha elkövette a nemi erőszakot, de erre nincs elegendő bizonyíték. Damut azért ítélték el, mert bizonyíthatóan nemi erőszakot követett el.

Persze, lehet mondani, h egy ismert emberre sokan "ártatlanul" is rá akarják húzni a vizes lepedőt, nem is kell, h tényleg csináljon valamit. De fordítva is igaz: egy ismert ember gyakran azt hiszi, h ő olyan bűncselekményeket is megúszhat, amit más nem, pusztán azért, mert ismert.

2012. márc. 21. 19:44
 13/13 anonim válasza:

Nem a nemi erőszak volt itt a legdurvább! Azért ha belegondoltok, ők egy pár voltak. Éveken keresztül szeretkeztek, vlsz. többszázszor. És Damu stílusát elnézve biztos vagyok benne, hogy ittasan nem egyszer b@szta meg "erőszakkal" azt a lányt. :( (Bocsi de ez a jó kifejezés rá) Az, hogy ez itt ismét megtörtént-e tulajdonképpen mindegy is, mert több év alatt számtalanszor verte meg, zárta, be erőszakoskodott vele... Ebben biztos vagyok, mert volt részem ebben! :(

És neki ez nem az első volt (mármint nem P.T. volt az első), úgyhogy vmi pofon kell, hogy összekapja magát, mert különben neadjIsten egyszer még meg is öl vkit! Ha ehhez az kell, hogy ripityára verjék a pökhendi fejét, hát legyen. Bár jobb lenne, ha a "csöndben" kicsit befelé tudna fordulni, és úgy összetörne, hogy új emberként jön ki. Én adok neki újabb esélyt, mindig van változási lehetőség. De bűnhödni kell.

2012. ápr. 19. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!