Megfigyeltétek, hogy mindig a hatalmas állatbarátok húzzák le az arányod?
Akik ennyire szeretik az állatokat nem véletlenül teszik.Mert nincs véleményük amit el kellene fogadni, vagy legalább meghallgatni.
Ha kérdezel valamit választ kapsz rá.De sokszor persze nem tetszik más véleménye, még ha nem is sértő vagy lekezelő.
Egyből jajjj gyorsangyorsan pontozzuk le...
Nem arról van szó, hogy én ne szeretném a kutyám/macskám.Mindkettő van, sőt hörcsögöm is és nagyon jól érzik magukat velem.De ha valaki hülyeséget kérdez és még akadékoskodik is akkor begurulok...
Állatbarát vagyok, de nem szoktam ilyet csinálni. Kivétel ha valaki szándékosan és direktbe provokál valakit egy állat bántalmazására, kidobására stb...
Szerintem ez így, ebben a formában nem igaz. Minden témakörben vagy ilyen. Úgymond rossz válasz. a gyereknevelésnél ugyanúgy lehúznak ha nem dobsz el csapot-papot a gyerekért. a párkapcsolatoknál szintén lehúznak, ha erkölcsileg megkérdöjelezhetö vagy. poitika szintén...
Nem "Az Állatbarátok" csinálnak ilyet, hanem akik elfogultak. Akár a saját kis állatukkal kapcsolatban (aki miatt az összes többit is "imádják"), akár a kisgyerekükkel kapcsolatban. (Bár, a gyerekesek még sokkal elfogultabbak, ami érthető is, sőt természetes, de ettől még azok.)
De sokszor meg épp a kutya meg cica imádók azok, akik például a "csúnyanemaranyos" állatokkal nem foglalkoznak. Felőlük tarthatják a disznót 5 nm-en, vagy kipusztíthatják az összes "csúnyagonosz" állatot, legyen szó rákosi viperáról, vagy hasonlókról.
A lepontozás miatt pedig nem nagyon aggódom, de ez általában a stílusomon is látszik, sajnos.
4-nek igaza van.
Amúgy, a kisgyerekes anyukáknál nincs ilyen szempontból "szörnyűbb".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!