Mi a legkisebb és a legnagyobb problémád jelenleg?
Nekem hasonlóak, mint két előző hozzászóló egy-egy problémája:
-úgy ennék egy csokit, de lusti vagyok lemászni a boltba, a legnagyobb pedig, hogy csúszok mostmár tuti egy teljes évet a szakommal az egyetemen, és ezzel szerintem csalódást okozok a szüleimnek:(
+ még az is eléggé aggaszt, hogy még mindig csak 16-a van, és nekem már most alig van pénzem, hol van még április 10-e, mikor fizut kapok:(
Meg még egy csomó más is aggaszt.
20l
legkisebb: beszélgetnem kellene a férjemmel.
legnagyobb: A jövő hónapban lejárnak a zaci céduláim, és nem tudom ,miből hoszabíthatnám meg, ha nem nyerek a lottón.
A legkisebb: ki kellene takarítanom az egész lakást, meg a mikrót is. A hűtőt se ártana.
A legnagyobb: abból több is van. Egyrészt a férjem szülinapi ajándékáról, aminek már megrendeltem az elkészítését, kiderült, hogy lehetetlen megcsinálni. Valami mást kell helyette választanom, és már biztos, hogy nem lesz meg időre. Ezen kívül pénzügyi gondjaim is vannak.
Legkisebb: valamilyen belső indíttatás miatt meg kell fogalmaznom egy választ egy kérdésre, miszerint "mi a legkisebb és a legnagyobb problémád jelenleg".
Legnagyobb: túl filozofikus témát érint, ráadásul nem csak jelenlegi, hanem állandó (és a "42" válasszal nem vagyok kibékülve), úgyhogy inkább a jelenre jobban korlátozódó másodikat mondom: behalt a Windowsom, és emiatt nem tudok készülni a vizsgára.
Legkisebb:El szeretnék menni itthonról,de délután nagyon kómás voltam,mert 5-kor keltem.Most igyak egy kávét,vagy ne igyak?Milyen dolog egyáltalán ilyenkor kávét inni?Azt reggel szokás,nem?Vagy csináljak teát?De mit fognak szólni a szüleim?És az vizelet hajtó.És ha kávét csinálok,akkor mit fognak szólni?Jó lesz az,ha elrágcsálok egy igazi kávészemet?Felébreszt?Nem leszek tőle rosszul?
Legnagyobb:Görcsösen akarom,hogy foglalkozzon velem valaki,minden értelemben és nem arra gondolok,hanem igazi törődésre.Azt akarom,hogy én legyek az ELSŐ valakinek.És most úgy fel vagyok pörögve,hogy végig tudnám rohanni az egész bolygót:)
A másik legnagyobb:haza fog jönni a néném külföldről,akit utálok.És még az is lehet,hogy haza is fog költözni.Nagy valószínű.Csak az a baj,hogy akárhányszor felhív minket,görcsbe szorul a gyomrom,mert annyira gonosz tud lenni.Ez a nő nem rosszmájú,hanem GONOSZ.És nem akarom,hogy kárt tegyen bennem,vagy a családomban.Tényleg nagyon gáz.Stresszes.
Legkisebb: jelenleg még a családalapítás, mert van időm még, de jó lenne mégis, így csak picit zavar
Legnagyobb: itt kettőt tudok írni, pikkelysömörös vagyok és nem tudom mi lesz a jövőmmel, hamarosan vége a sulinak...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!