Mit csináljak az ilyen hüle emberekkel? 16/l
Figyelt kérdés
Facebookon megjelölt pár tucat srác (spanyolok, portugálok, malájok, arabok) ma felmegyek---1új üzenet---maláj pasi(32 éves) :I LOVE YOU!... Minden héten van ilyen levelem. Csupa ijesztő szerzet. (A spanyol dögös) a brazil srácot imádom, jófej! Viszont a felnőtt férfiakkal mit csináljak? Tiltsam le őket?2012. márc. 14. 21:35
11/12 anonim válasza:
van 3 olyan kép amin bevagyok jelölve csillagként aztán én vagyok a szívecske baloldala ...hm jah én vagyok kb 10 csaj pólóján a minta.......nah akkor én most mi vagyok? (+-1000 memés kép amin troll+facepalm+laughing vagy mmi vok XD)
12/12 A kérdező kommentje:
Vajon hogy kerültünk idáig a maláj pasitól! :*):-D
2012. márc. 16. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!