Hogy találjak Budapesten önkéntes munkát? (minek éljek csak magamnak? )
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, rosszul vagyok attól, hogy semmi értelme nincs annak, hogy magamért tegyek csak, szeretnék önkéntes munkát vállalni. De hol?2012. márc. 13. 22:05
1/5 anonim válasza:
Állatmenhelyek például örömmel fogadják a segítségedet.
2/5 anonim válasza:
Bátor Tábor! Mostanában kell jelentkezni, hogy a nyári táborokra elkezdj velük készülni.
Vagy kórházban fekvő gyerekek felvidításával foglalkozott az Ágyszínház (ha még vannak), Bohócdoktorok, Piros Orr...
3/5 A kérdező kommentje:
NNa sajnos ez a baj: Nem vagyok egy vidám jelenség.
Imádom a gyerekeket, de nem tudok velük mit kezdeni, örömködni.
Köszönöm a tippeket!!
2012. márc. 14. 16:07
4/5 anonim válasza:
Akkor mi az, amit szívesen csinálsz?
5/5 A kérdező kommentje:
hát tulajdonképpen szívesen foglalkoznék gyerekekkel is, de csak akkor ha lenne előtte valami tanfolyamféle.
De nem is tudom, hogy mik a lehetőségek, éppen ez a baj, pl kórházban nem tudom, hogy keresnek-e, vagy rossz helyzetben lévő családoknál segíteni, nem tudom..
2012. márc. 15. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!