A plázacicák miért nem tudnak másról sem beszéni, mint, hogy melyik pasival szexeltek múlt este, meg melyik jó póló, ndarágot vették meg?
Figyelt kérdés
Hétfőn utaztam vonaton és felszállt két lány, másodévesek a BGF-en (úgy néz ki hogy azt minden jött ment elvégzi ezek szerint...), gyönyörűek voltak. Minden pasi őket bámulta végig az ic-n. De amit ez a két csaj levágott hangosan az kész röhej volt. Hangosan, már-már megbotránkoztatóan kacagtak végig. Egymásnak mutogatták az új ruhájukat, meg full milliomos pasikról beszéltek. Arról, hogy kivel feküdtek le 2-3 napja, meg hogy nem akarnak vele járni, de dugni jó vele. Ezek nem ismerik szerintem a komoly kapcsolatot sem. Ezek feltűnési viszketegségben szenvednek? Azért arra kíváncsi lettem volna hogy ha pl megkérdezek tőlük valamit az aktuális politákáról, akkor mit feleltek volna. Van sejtésem, hgy azt sem tudják mi az. Dől a lé ezerrel, nem kell dolgozni, akkor minek a politika?2012. márc. 13. 18:26
1/18 anonim válasza:
van időd ezzel foglalkozni? szard le, nekik így jó, nem te fizeted a cuccokat, ergo mifa*sznak foglalkozol vele, mindenki úgy hülye ahogy akar...:)
2/18 anonim válasza:
Be akarják bizonyítani, hogy jó nők, mert többnyire dobják őket a felszinességük miatt :)
3/18 anonim válasza:
miért érdekelné őket akár a politika.élik az életüket és élvezik amig fiatalok szerintem jól teszik amit tesznek.ha ők igy érzik jól magukat.
4/18 anonim válasza:
Megtehetik, hogy olyanok legyenek, amilyenek. Te mint normális ember kénytelen vagy betartani bizonyos dolgokat, hogy ne nézzenek ki, nekik nem kell. Övék a világ. Minden pasi magazin oldalán egy gyönyörű nő van, és minden női magazin címoldalán is. Ők az istenek. Akármit megtehetnek, mert lesz egy pasi, aki fizet nekik. Mondjak valamit? Ha lenne pénzem én is fizetnék nekik. Ez már csak ilyen.
5/18 A kérdező kommentje:
Utolsó? Te is lenni plázacica (úgysem vallanád be)és ezért védeni őket?
2012. márc. 13. 18:40
6/18 anonim válasza:
Hát az én párom ha milliomos volna sem fizetne ezeknek semmit. Max 1 futa b@szásra kellene neki ha nem lennék. Sajűt bevallása szerint
7/18 anonim válasza:
Nem védem őket. De azt értened kell, hogy ők aztán igazán nem szorulnak rá semmire. Nekik semmilyen szabályt nem kell betartani, mert a testüket olyan értékesnek tartja a társadalom, hogy azért képes nagyon-nagyon sok pénzt megadni. Nekik nem kell finomkodni, vagy tűrtöztetni magukat. Őbelőle kijöhet cenzúrázatlanul az igazi énje. Ettől még lesújtó a dolog, de a világ sajnos ilyen. És igen. Nem tudok elképzelni jobb dolgot, mint hogy egy gyönyörű nővel kefélek. Ezt akarja minden férfi sztem. Ezért fizetnek nekik, mint a katonatiszt. Nem vagyok plázacica, hanem 25 éves fiú.
8/18 anonim válasza:
Oh ugyan. Attól h valaki nem plázapitsa attól még lehet szép. És ők fognak a legjobban rábaszni a végén mert:
1. Komoly kapcsolatra nem kell senkinek ilyen buta felszines nagyképű liba
2. Nem lesznek örökké fiatalok és szépek
10/18 anonim válasza:
Azért vannak, normális bombanők is dögivel, csak lehet az ilyenek mint az utolsó soha sem fog észre venni, csak ezeket a nagyszájúku*rvákat:D de tudod mit, fizess is csak nekik mint a katonatiszt...ezeknél a lányoknál is elmúlik a szépség, 30 évesen már nem fognak kelleni senkinek sem, akkor majd nézegethetnek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!