Nem. Usziban mindenkivel magával foglalkozik, ezért is jó a hangulat.
2012. márc. 12. 13:21
3/9 pagan válasza:
aki ezt figyeli az primitív,menj bátran!!
2012. márc. 12. 13:22
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást! :) Eléggé félek, most megyek először, nem tudom hol kell bemenni, hol vannak az öltözők, kik vannak ott... :O Nincs úszósapim sem. :( De valószínű csak túlaggódom.
2012. márc. 12. 13:26
5/9 anonim válasza:
szerintem senkit nem fog érdekelni milyen alakod van. mindenki a saját dolgaival van elfoglalva, ugyanugy ahogy te is :D még ha kinéznének is, le kell sz...ni :D de ilyen nem fog történni
2012. márc. 12. 13:44
6/9 anonim válasza:
Menj hétköznap délelőtt, délben... olyankor nagyon kevesen vannak. Vagy hétvégén délben, illetve nagyon korán hajnalban. Olyankor kihalt az uszoda.
Ne bikinit vegyél fel, hanem fekete egybe fürdőruhát. És vigyél magaddal egy nagyon nagy törölközőt, amivel körbe tudod tekerni magad. Amikor már a vízben vagy, akkor senki sem látja a tested, plusz te magad is könnyűnek érzed majd a tested és ez önbizalommal fog eltölteni. Az emberek inkább értékelni fogják, hogy próbálsz tenni valamit az egészségedért, nem pedig kinézni.
Vegyél úszószemüveget is, sokkal biztonságosabban lehet úgy úszni. És ki ne hagyd a szaunát! :)
2012. márc. 12. 13:52
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket! :)
Sajnos csak bizonyos időben lehet csak menni, nem tudok amikor akarok. Csak ma lehet mennem. :(
2012. márc. 12. 13:58
8/9 Andizsuzsi válasza:
Engem még sosem néztek ki:) És ha kicsit körbe mersz nézni, látni fogsz magadon kívül is ducikat.
2012. márc. 12. 14:29
9/9 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem érdekel senkit, ha belegondolsz, sok idős ember is jár oda,akik hát na...nem olyan szépecskék :-), ők se vonzzák nagyon a tekintetet, minden ember úgyis csak a falat nézi úszkálás közben. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!