Albániában tengerparti magánszálláson szállt már meg valaki?
Figyelt kérdés
Albániában az átlagkereset 47 ezer forint. Ehhez képest el sem tudom képzelni, mennyiért lehete kivenni egy kis garzont. Még a motel is túl drága nekünk, hiszen két hónapot töltenénk ott /szeptember-október/ terápiás céllal.2012. márc. 7. 18:18
1/4 anonim válasza:
Nem ajánlom neked Albániát.Veszélyes helyek ezek Albánia,Macedónia,Bulgária,Szerbia egy része.Olcsó de nem jó.Inkább Horvátországba menjél.
2/4 A kérdező kommentje:
Gyönyörű és biztonságos hely. Két éve voltam ott, nagyon jók a tapasztalatim. Horvát ország drága és közel sincs annyira szép, mint Albánia. Már eldöntöttük, hogy oda megyünk.
2012. márc. 7. 22:17
3/4 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak. Íme egy kiragadott rész olyan magyar leveléből, aki hosszú évek óta él Albániában; ott van vállalkozása:
- Az én magánvéleményem szerint Albánia jóval biztonságosabb, mint Magyarország. Itt mindenki vigyáz a másikra, éppen ezért a lopások jóval ritkábbak. Pl. mi itt Tirana külvárosában sokszor a házunkat sem zárjuk be, ha bemegyünk a belvárosba. Természetesen a tengerparton sok ember megfordul, meg hát az ördög sohasem alszik, tehát persze minimálisan óvatosnak kell lenni, de aki Magyarországon ezt megszokta, azzal itt sem történhet baj, legalábbis elhanyagolható a valószínűsége.
2012. márc. 15. 18:06
4/4 anonim válasza:
Hat jo...ahogy gondolod kedves kerdezö !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!