Lehetséges hogy megtaláltam a lelki társam? Gáz, hogy lányban?
Figyelt kérdés
Teljesen egyek vagyunk gondolkodásban és mindenben, de tényleg mindenben.
Mi lesz ebből?
2012. márc. 5. 19:09
3/3 anonim válasza:
Fiú vagy, vagy lány? ÉN 23/L és 5 éves korom óta ugyanaz a srác a legjobb barátom. Mi anélkül, hogy szégyenkeznénk mindent elmondunk egymásnak. Akár a szexuális problémáimat is vele beszélem meg. Nálunk szerencsére sosem fordult elő, hogy valamelyikünk is többet akart volna, csak mások akartak összeboronálni. Igaz néha volt egy kis félreértés, mármint az ő barátnői és az én barátaim is féltékenykedtek egy ideig, de a végén úgyis megértették, hogy nekem ő az, akiben bízhatok mindig, mert tudom, hogy ő nem fog megbántani. Nagyon sokszor hasznosabb egy hímnemű legjobb barát, mint egy lány. A lányoknál nagyon sokszor megesik, hogy ellened fordulnak, kihasználnak a saját céljaik érdekében, vagy esetleg lenyúlják a pasidat. A fiúk általában kimondják azt amit igazából gondolnak. Bocsi, ha néhol érthetetlen volt
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!