Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet találni...

Szerintetek lehet találni igaz barátot az életben?

Figyelt kérdés
2012. márc. 5. 12:00
 1/3 anonim ***** válasza:

igen lehet.

40 éves nő vagyok.Óvodás korunk óta együtt vagyunk 3-an.A három grácia ahogy nevezzük egymást.

Igazi,őszinte barátság van köztünk.Az évek úgy alakultak,hogy ritkán találkozunk,de hála az internetnek a postának,mindig tudjuk tartani a kapcsolatot.Régen leveleztünk,ma meg itt a skype ami videóhívást is ad. Olyan mintha egymás mellett lennénk.Egy valamit mindig megcsinálunk.Minden nyáron 2 hetet együtt töltünk,együtt nyaralunk.Mint írtam az élet elsodort minket egymástól.Én Angliában élek,az egyik grácia otthon él Magyarországon,a másik grácia Franciaországban él.Így úgy oldjuk meg,hogy minden nyáron aki éppen soros ott nyaralunk.

Remélem még sok-sok évig együtt leszünk..

2012. márc. 5. 12:19
 2/3 anonim válasza:
Nekem sikerült, nagy szerencse mert valóban nem egyszerű dolog manapság.
2012. márc. 5. 12:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet, de nagyon szerencsés, akinek sikerül.

Nekem végülis van, csak ritkán tudunk találkozni, és ez bizony nagyon rossz.

2012. márc. 5. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!