Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Brad Pittről hány nő fantáziál...

Brad Pittről hány nő fantáziálhatott már VILÁGSZERTE?

Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 19:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Rengeteg :D Személy szerint amúgy nem jön be pláne öregen.
2012. márc. 4. 19:53
 2/14 Shai-Hulud ***** válasza:

Sok millió. :-)

Irigykedsz, mi? (Mert én igen.)

2012. márc. 4. 19:53
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát - aki megtette, váljék egészségére. Tejfölösszájú, "babaarcú", jellegtelen fickó - de ez szubjektív vélemény.
2012. márc. 4. 20:39
 4/14 A kérdező kommentje:

Öregeeen???Úristen negyven éves még csak.. :)

Tejfölösszájú,babarcú...jézus... te nagyon elégedetlen lehetsz magaddal ha így "fújsz" rá.

Amúgy nem irígykedem,de azért ha meg lehetne nézni,kíváncsi lennék rá szám szerint hány nő vitte az ágyába képzeletben,csak úgy mint dzsordzs klúnit :)

Én amúgy Pittet kíváló színésznek tartom.

2012. márc. 4. 21:08
 5/14 anonim ***** válasza:

Én még soha (pedig más színészekről rendszeresen:-).

Szóval sok millió mínusz egy :)

2012. márc. 4. 21:48
 6/14 anonim ***** válasza:
54%
Teljesenen más az ideálom, és számomra rohadt ronda egy fazon. : )) Hálisten, én nem ilyen tömeg sztárba szerettem bele, ha már egyszer még sztárt dobott a gép:)
2012. márc. 4. 22:05
 7/14 A kérdező kommentje:

tegnap 21:48 miért Te kikről szoktál fantáziálni és mit?

Az utolsót megint nem értem,miért lenne Pitt ronda?Én férfi szemmel is jóvágásúnak tartom,a nőknek meg eddig mindenkinek tetszett eddig a környezetemben.

nekem is tetszik Angelina Jolie meg Pamela Anderson stb.

Volt egy kollégám,aki Angelinára azt mondta hogy ronda és ugyan sosem feküdne le vele...

Neeeee.

Aztán egyszer egy céges bulin láttam a nőjét.Nő volt egyáltalán :) ? Akkor meg minek kell ilyeneket mondani?

2012. márc. 5. 09:08
 8/14 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok: Oké, én elfogadom, hogy neked bejön, de az olyan embereket nem értem meg, akik nem tudják elfogadni, hogy másnak meg nem Ő jön be és kész.

Szerintem ronda mert:

1)Nem ilyen az ízlésem

2)Nem kell, hogy mindenki belé legyen zúgva

3)Most láttam először,hogy megnéztem a képeit. Csak a nevéről hallottam eddig.

4)Mint mondtam, teljesen más az ideálom

Szerintem nem kell ezt tovább ragozni, de nem mindenkinek az fog bejönni aki neked.

Az élet rendje, ha mindenki egy hapiba lenne fullra beleesve, nem is lenne értelme az életnek.

Én is sztárért vagyok oda, de még messze sem hasonlít rá :)

2012. márc. 5. 15:46
 9/14 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy öregnek néztem Pittecskét :P Nem kell leszólni másokat azért mert neked bejön Pitt, nekünk meg nem.

Jó fantáziálást! (Pasi létedre khm...)

1.

2012. márc. 5. 15:49
 10/14 A kérdező kommentje:

Utolsó két kamaszlánynak:nem tudom mi ez a sértődöttség a soraitokban,meg ki szólt le titeket :) ?!Mondjuk egy nőtöl logikát várni ugye felesleges is :).

a szavaimat is jól kiforgattátok,de ez még a gimis évekbe belefér.

Tehát sztem vannak olyan szép férfiak és nők,akik kb etalonként minden ember ízlésének megfelel és szerintem a Pitt-Jolie páros ilyen.BIZTOS vagyok benne hogy bármelyik férfi vagy nő szívesen bújna a bőrükbe.(vagy George Clooney,Kim Basinger,Pamela Anderson..stb stb)

Viszont arra kíváncsi lennék hogy szerinted(aki szerint randa Pitt) milyen férfi és nő számít nagyon szépnek?Tudnál egy-két nevet mondani?

2012. márc. 5. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!