Tudom, fura kérdés, de ilyen műkajákkal miért nem lehet az éhezést csökkenteni?
Pl ez. Oké hogy egy viccportálról van, de sajnos nagyon is valós amit bemutat, a japánok is rengeteg ilyet kitaláltak, hogy 1-2 kis zacskó porból mindenféle dolog kijön......
Tényleg lehet ezzel élelmiszert gyártani vagy ehhez a porhoz is kell valami? (mármint úgy értem hogy kölcséges-e az előállítása, mert a japán boltok dugig vannak az ilyenekkel)
Azért, mert nincs benne rendes tápanyag, ami kell a szervezetnek. Fehérje, zsír, szénhidrát, vitaminok, ásványi anyagok, stb.
Ezekből épülünk fel, ezek kellenek a szervezet működéséhez, ellátásához, fenntartásához, meg még sok minden, de nem vagyok biológus-kémikus, hogy mélyebben bele menjek. :)
"A sok E betűs adalékanyag közül a legtöbb emészthetetlen, vagy alig emészthető, vagy káros."
EZ igy tökéletesen marhaság, az E-betüs dolgok nagy része természetes alapanyag, pl, c-vitamin, citromsav, karotin, stb. csak mivel külön adják az adott élelmiszerekhez, ezért kellett nekik RÖVID megnevezést adni.
"Tudom, fura kérdés, de ilyen műkajákkal miért nem lehet az éhezést csökkenteni?"
Éhezés nem azért van, mert nem tudna az emberiség elég élelmet termelni.
"a japánok is rengeteg ilyet kitaláltak, hogy 1-2 kis zacskó porból mindenféle dolog kijön"
Azok a porok természetes anyagokból, pl. tengeri állatokból készülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!