Mi a véleményetek arról, ha valaki Facebook-profilképnek beteszi a kigyúrt, leborotvált mellkasát, a többi képen meg buliban vagy haverokkal hülyülve pózol?
Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 21:00
11/19 anonim válasza:
Első benyomásom az lenne hogy buta.
12/19 anonim válasza:
Ezzel mindenki egyetért szerintem. Ha arra vártál, hogy bunkózzuk le, parasztozzuk le neked akkor tedd fel úgy a kérdést.
13/19 A kérdező kommentje:
Arra nem vártam; az én véleményem akár összekapcsolódhat azzal, hogy bunkó, de nem biztos, hogy mindkettő igaz.
2012. márc. 1. 21:47
14/19 anonim válasza:
Szia ez teljesen normalis fiataloknal! Olyan kepeket tesznek ki magukrol az emberek amilyet akarnak, es amilyennek latszani akarnak!Ez a srac azt teszi ki ami az ereklodesi kore. Gyuras es haverok, bulizas. Mi olyan sokkolo vagy rossz ebben? Teljesen normalis.
15/19 anonim válasza:
szerintem undorító,ha valaki kiteszi az biztos nagyon nagyképű,menőzni AKKAR vele
17/19 anonim válasza:
vélemény: ő még nem férfi...csak komolytalan fiucska..sőt... ez a 14 éveseknél max bejön..hajrá...
18/19 anonim válasza:
Szerintem mindenki olyasmit tesz fel magáról, amit hangsúlyozni akar, és ami nem igaz. Úgy értem, ha egy nagy kocsi előtt pózolsz, tuti, hogy az nem mindennapos számára. Az unokatesómnak is ilyen képe van, és a bátyám letiltotta, mert szégyellte ezt a képet. Egy bizonyos értelmi színvonala alatt van szerintem az illető. Azért én az unokabátyám nem töröltem.
19/19 anonim válasza:
*számodra
és az unokatesóm izmos képet rakott ki, nem kocsisat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!