Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez így elfogadható, vagy nem?

Ez így elfogadható, vagy nem?

Figyelt kérdés

Férfi létemre nem a wc-be pisálok, hanem a csapba. Közben természetesen folyik a víz mellette és utána alaposan leöblítem a lefolyót, hetente ki is mosom tisztítószerrel! Azért is szeretem itt végezni és így a kisdolgom, mert így legalább nincs állandó vita az ülőke fel és lehajtásából fakadóan; nincsenek húgyfoltok a wc csésze mellett, stb. Azon kívül meg tudom mosni utána a makkom is, majd szárazra törölve teszem el. Sajnos ennek a hóbortomnak nem tudok hódolni csak otthon.

Remélem jó helyre írtam ki, nem voltam benne biztos, h hova lenne a legjobb.

Válaszaitokat lássátok el a nemetekkel és az életkorotokkal is.

29/F

2012. febr. 27. 19:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Most akkor csapba, kagylóba,vagy mosdóba?De lehet kapni olyan fajansz -ot is mint a nyilvánosvécékben van, miért nem rakatsz fel egyet?Az is magason lenne,nem frecskolna széjjel.De mondjuk ott úgyis a fogadat mosnád.Csak vicc volt.Erről a Hofi jut eszembe: van egy új hóbortom ,mondja az egyik, és mi az?A strandon a vízbe pisálok.Mire a másik:mindenki ezt csinálja. Jó, de én a trambulinról!Ebből az a tanulság,hogy ne fogd vissza magad,irány a munkahely ,étterem, meg ilyenek.Nem Te vagy a hülye,hogy ezt csinálod,hanem ők az okosok,hogy nem.Szerintem nem illik.
2012. febr. 28. 13:32
 22/25 anonim ***** válasza:
A kérdés nyilván csak kitaláció....:)
2012. febr. 28. 16:33
 23/25 anonim ***** válasza:

A kérdés nem hiszem, hogy kitaláció, mert apám is ezt teszi a konyhai csappal, de ő nem takarítja ki maga után.... Nem részletezem, de mindennap fertőtlenítenem kell és külön tárolom a szivacsomat, mert azt is benn hagyja és lepisili... Broáf...

22/L

2012. márc. 4. 17:38
 24/25 anonim válasza:
Szerintem gáz. De ha neked így jó, akkor további kellemes wc kagylóba hugyálást.
2012. márc. 8. 16:21
 25/25 anonim ***** válasza:

Én ezt csakis és kizárólag akkor tudnám elviselni, ha az illető, aki ezt csinálja, MINDEN EGYES alkalommal fertőtlenítőszerrel ! kimosná az egész mosdót, úgy ahogy van, és a direkte erre célra rendszeresített kis szivacsát olyan helyen tárolná, hogy én azt ne is lássam...!

Őszintén, szerintem ez nagyon undorító, ráadásul kultúrán aluli. Értem, hogy már rászoktál, de hogy jutott eszedbe legelőször?

Arra gondoltál, hogy a családtagok csak azért nem szóltak, mer baromira szégyellték magukat? (helyetted egyébként...)

Jó, persze mindent el lehet fogadni, ha az ember szereti a másikat... de tuti, hogy ha a férjem ilyen szokást venne fel, cserébe én nem nyúlnék a mosdóhoz, ő takarítaná, és ráadásul mindig makulátlan lenne, mert hát az ember egy nap többször is végzi a dolgát...

Lényeg a lényeg én azért rákérdeznék, hátha zavarja őket.

Ha az ember egy kicsit is törődik azokkal, akikkel együtt él, ez a minimum.

u.i.: jól felháborodtam

28/n

2012. szept. 9. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!