Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » AIR FRANCE lezuhant järatärol...

AIR FRANCE lezuhant järatärol pär info? Valami nagyon aggaszt, jogosan?

Figyelt kérdés
mär mindent irnak rola!én külföldön lakom,és itt a tvben mondtäk,hogy elvileg mielött lezuhant a gép,pär nappal elötte az air france légitärsasäg kapott egy telefont,amiben valaki azt közölte hogy valamelyik air france järaton bombät fognak elhelyezni.na most..a mai cikkben meg olvastam hogy egy mäsik pilota aki szintén repült akkor amikor az air france lezuhant,ö lätta ahogy valami a tävolba 6 darabra bomblik,és zuhan lefele,éS eszméletlen fényereje volt..valoszinü az air france volt.de mär talälgatnak midnent!de ezt miéRt nemt udja jobban hazgoztatni a asajto???mert akkor lehet elöszednék öket,hogy ha valaki betelfonält hogy elhelyez bombät..nem is kellett volna air france järatot inditani?mert akkor ök a hibäsak?ettöl félnek???nem hinnöm hogy egy 4 éves gép ami hiper szuperül müködött hireteln lezuhan,és semmit nem tudnak hogy miéRt.miéRt nem nyomoznak a bomba utän????vagy miRét nem fekszenek erre rä?ez a legelképzelhetöbb pedig..
2009. jún. 7. 14:23
 1/9 anonim ***** válasza:
97%

Hàt..nézd...felàllithatunk millio hipotézist, de nem tudom kiderul-e valaha, pontosan mi is tortént a géppel.

Itt élek kint Franciaorszàgban,és lassan màr nevetséges, hogy minden este a hiradoban meghallgathatjuk ugyanazon szakértok ugyanazon véleményét, konkrétumot nem mondanak ( jo, nem is tudnànak). Nemcsak a kozvéleményt, de a szakértoket is megosztja ez az egész, a jelenlegi àllàspont szerint a hibàt a " capteur de vitesse" ( magyarul ez a sebességméro muszer, ha nem tévedek) hibàja okozta a katasztrofàt. Tobb pilota gondol itt is bombàra, és a hirek szerint egyàltalàn nem zàrjàk ki ezt a lehetoséget sem.

Ugy gondolom,hogy a halottak ( bàrmily morbid modon is hangzik) és az az egypàr gépmaradvàny amit megtalàltak ( ha valoban megtalàltàk) nagyon sok kérdésre megadja majd a vàlaszt. De szerintem sohasem tudjuk majd meg a pontos vàlaszt..

2009. jún. 7. 14:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartom valószínűnek, hogy terrortámadás történt.

Akkor magára vállalta volna egy szervezet, nem csak egy névtelen telefonáló lett volna egy ilyen súlyú ügynél.

2009. jún. 7. 14:43
 3/9 anonim ***** válasza:
34%
szerintem elvittèk az UFO-k.mindenki kinevet,ha ezt mondom,de èn tènyleg ìgy gondolom.Egyèbkènt egy ilyen dolognàl szörnyü lehet a csalàdtagoknak,mert ha nem làtom a szeretteim holttestèt,ès mèg azt sem tudnàm mi törtènt,biztos,hogy èletem vègèig hazavàrnàm.
2009. jún. 7. 15:19
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
sajnos feleslegesen találgatunk,a hírek egymásnak ellentmondnak,az illetékesek is mást mondanak holnap mint ma.részemről és technikai problémák sokaságát tartom a tragédia okának,de valószínűleg örök rejtély marad ez az egész...:(a terrortámadást én nem tartom valószínűnek.
2009. jún. 7. 15:31
 5/9 anonim ***** válasza:
96%
a "bomba-sztori" már csak azért is valószerűtlen,mert ez esetben a gép a levegőben felrobbant volna.akkor viszont hogy találtak egész,"ép" holttesteket,bőröndöket stb..kizárt h.azok ne semmisültek volna meg..vagy nem is találtak semmit...
2009. jún. 7. 15:34
 6/9 anonim ***** válasza:
65%

Amúgy minek aggódsz ennyire? Tudod, hogy mennyi szörnyű dolog történik a világban? Teljesen felesleges ilyen apróságokon csámcsogni.

Cselekedni úgyis csak lokálisan lehet.

2009. jún. 7. 19:00
 7/9 A kérdező kommentje:
nem tudom minek aggodok ennyire,igazäbol nem aggodok,hanem nagyon sajnälom azokat akik igy meghaltak.és tudom hogy rengeteg dolog törénik ami borzalmas ,de az embert az méGis valahogy jobban elszomoritja ha hall rola egyböl,és nem messze töle törénik ez meg.én is sokat repülözöm,és a csalädtagjaim is.ezéRt is aggodok,hogy borzalmas ami történt,hiszen bärmikor bärkivel megeshet.
2009. jún. 7. 20:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

De gondolj arra, hogy veszélyesebb gyalogolni, mint repülni.

De elég unalmas lenne a híradó, ha minden nap minden emberről beszámolnának, akit elütnek.

2009. jún. 7. 23:19
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Màra màr 17 holttestet,laptop.börönd,és repülöjegyet,ülést ,és repülö maradvànyokat is megtalltak.

Egyre nagyobb a valoszinüsége hogy a müszerek hibàsodàsa miatt történt a tragédia.

én is sajnàlom öket.

Naponta többször eszembe jutnak,de a vilàgban annyi szerencsétlenség történik.(legutobb egy ovoda gyulladt ki,30 kisgyerek halt meg)

2009. jún. 8. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!