Miért olyan nagy divat "pörögni"?
"pörgős, agilis, ambiciózus, kommunikatív"
Ezek nagyjából lefedik a minden sz*r melót végezz el, amit a többieknek nincs kedve a cégben, és tukmáljál rá minél több szart az emberekre, említésre sem méltó bérezésért. Sajnos 10 hirdetésből 8 ilyen.
Mindenki olyan alkalmazottakat akar mint SpongyaBob...(Akitől bármit kérsz azonnal gondolkodás nélkül ugrik és óriási idétlen mosollyal az arcán teszi a dolgát, miközben mindenkinek jópofizik, és ezt rettentően élvezi is.)
A főnök szempontjából ez az ideális hozzáállás... :|
"pörgős, agilis, ambiciózus, kommunikatív"
Ez pont nem én vagyok:)
Negyedik vagyok. Én úgy gondolom, hogy nincs semmi baj azzal, ha az emberben van némi versenyszellem. A bajok ott kezdődnek (számomra) amikor valaki folyton "pörög", egyszerűen nem lehet nyugton maradni tőle, folyton pletykál, be nem áll a szája, és mégsem mond semmit. Sok ilyen embert ismerek, és azt furcsállom a legjobban bennük, hogy nem veszik észre, hogy mit csinálnak. Látszik, hogy vannak érzelmeik, talán több is mint kellene, könnyen megbántódnak, nagyon a lelkükre veszik a kritikát stb. de azt nem veszik észre ha mást megbántanak.
Lehet, hogy ez már nem ide tartozik, de muszáj volt leírnom :D
Én meg olyanokat látok, akiket nem lehet megbántani, mert totál sekélyes az érzelem világuk, és cinikusak.
Olyan ez most, mint a bekötött szemű, elefántot tapizó emberek, mindenki más testrészét taperolja, és azt hiszik, az az elefánt. :D Lehet, hogy le kellene vennem a szememről a kendőt, hogy egyben megláthassan az elefántot, de fogalmam sincs, hogy kell azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!