Németországban mennyire toleránsak a melegekkel? Nyíltan fel lehet vállalni?
Figyelt kérdés
Azaz mi ott az az "ingerküszöb" ami alatt ott békén hagynak? Pl. utcán kézfogás, bárhol meleg témáról beszélgetés, esetleg csók "közterületen"?
Új betelepülőként érdemes felvállalni egyből, vagy csak fokozatosan? (új kollégák, ismerősök között)
Dolgozni megyek ki, azért a kérdés. Jó lenne ha valaki olyan is írna, akinek már van tapasztalata:)
22/F
2012. febr. 22. 12:11
1/7 anonim válasza:
Elég nagy ez az ország, nem mindegy hogy melyik részre mész, eléggé változó a megitélés.
2/7 A kérdező kommentje:
Lipcsébe (Leipzig, Saxony)
2012. febr. 22. 12:25
3/7 anonim válasza:
Ajánlom neked Texas államot. Költözz oda!
5/7 anonim válasza:
Németországban jobban fel lehet vállalni, mint itthon. A kollégák nem fognak kiakadni csak a fundi keresztények és a muszlimok-törökök (ők hajlamosak úgy csinálni, mintha náluk nem lenne meleg), de ők sem akarnak majd megváltoztatni és durván sem fognak viselkedni veled, sőt inkább véleményként közlik, hogy nem helyes így élned, de teljesen normálisan fognak veled viselkedni. A kézfogás liberálisabb városokban elmegy, a csók már azért nem annyira. Viszont meleg témákról lehet beszélni, ebben teljesen tabu mentesek.
6/7 anonim válasza:
Németországban már nem olyan kretének az emberek, mint nálunk szerintem. Jó, azért ne csókolózz a nyílt utcán fényes nappal, de szerintem ha munkahelyen felvállalod magad vagy bárhol, nem hinném hogy ügyet csinálna belőle bárki is, mivel azok az emberek nem foglalkoznak azzal, hogy a magánéletében ki mit csinál.
7/7 anonim válasza:
Igen, én is így hallottam, h nem nagyon foglalkoznak vele. Elmondod, hogy meleg vagy, megértik és ennyi. Mintha mi sem történt volna. Csak Magyarországon szokás belepofázni más magánéletébe és gyűlölködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!