Ferencvárosban (IX. Ker. ) vannak normális, biztonságos környékek, ahol érdemes lakást venni?
Minden hely biztonságos, ha nem viselkedsz veréb áldozatként..
1 újpesti ;)
Trafó környéke, tényleg!
A Mester utca és Üllői út közötti kis utcák nagyon jók. Lakik ott ismerősöm nem is egy. :)
- Belső Ferencváros(Kálvin, Corvin negyed - Boráros tér) közötti rész, teljesen nyugodt, ott laktam 1 évig, sokat járkáltam arra, soha semmi bajom nem volt
- a Rehabilitációs övezetben a Ferenc térig minden rendben van, a legtöbb lakás új építésű, főleg diplomás arcok laknak arra, arra is megfordultam elég sokszor, éjszaka is, a Ferenc tér - Haller utca között kicsit óvatosabban válogass, kerülendő utcák: Gát utca, Lenhossék utca, Balázs Béla utca, Márton utca főleg.
- a József Attila lakótelep pedig a legjobb lakótelep a pesti oldalon szerintem, itt lakom lassan 2 éve, még soha hozzám sem szóltak egy rossz szót sem(az Ecseri úti metromegálló környékén néha előfordul 1-2 lopás, rablás, de nem igazán jellemző)
Lassan IX. kerület szakértő leszek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!