Honnan szerezi be az áruját a büfés a sulinkban?
Figyelt kérdés
Szóval voltam még a múltkor a büfében és láttam hogy az üdítőkön, és több mindenen sincs magyar felirat. Nem mintha annyira zavarna, csak azt szoktam meg a boltban is hogy magyar, cseh, szlovák, román nyelv mindig rajta van, ezeken meg csak cirill betűs nyelvek mint pl. orosz, ukrán, asszem kazah is. Arra gondolok hogy talán ilyen keleti nagykerekből szedi össze az áruját mert olcsóbb mintha M.o-n szerezné be. Szerintetek? Ja és bocs ha hülyeséget mondtam. :)2012. febr. 21. 19:55
1/3 anonim válasza:
Sok magyar nagykerben sincs inden árun magyar felirat, erre általában adnak külön matricákat, amiket fel kell ragasztgatni. Valószínűleg ő is kap, csak lusta rátenni.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ.
2012. febr. 22. 18:34
3/3 anonim válasza:
Ha nincs rajta magyar felirat, nem adhatja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!