Éder Krisztián (SP) lakcímét meg tudná adni valaki? (:
Figyelt kérdés
Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy csak az igazat írja.. Egy rajzot szeretnék neki küldeni.
A válaszokat előre is köszönöm.
2012. febr. 20. 20:37
3/9 anonim válasza:
Szép fenekü Anita jól tudja.Búza utcában lakik a kékosztriga bár fölött.Az erkélyén izzik a galagonya magában(olyan meleg van).
4/9 A kérdező kommentje:
Ésszerű választ kérnék :// Köszi. Fontos lenne.
2012. febr. 22. 12:30
5/9 anonim válasza:
Nem értem, miért teszik fel a kérdést. Először meg lehet nézni a telefonkönyvben bárki címét, még ha sok is van a névből, könnyű kiszűrni. Budapesti az illető?
6/9 A kérdező kommentje:
Igen, Budapesten lakik .
Nincs időm, se pénzem végighívogatni a telefonkönyvben lévő neveket ://
2012. márc. 2. 12:12
7/9 anonim válasza:
De minek kell Neked?Te komolyan azt hiszed hogy ha 12 évesen szerenádot adsz az ablaka alatt akkor majd feleségül fog venni :) ?
8/9 anonim válasza:
20:33-as vagyok. Igazad van, az tényleg nem a legjobb módszer. Hát csak meglesz valahogy, más úton! Próbálok jó realista lenni, de nem mindig sikerül...
9/9 A kérdező kommentje:
1 az hogy nem 12éves vagyok :D
A másik meg, hogy nem vagyok annyira elvetemült alak hogy szerenádot adjak neki :DD
Realista: neked meg köszi(:
Am meglett az igazi címe.
De azért tényleg köszönöm szépen.(:
2012. márc. 8. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!