Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha valakit lebu*iznak, akkor...

Ha valakit lebu*iznak, akkor ha tényleg az, nagyban felháborodik ezen?

Figyelt kérdés

Lehet hülyeség de.

Ha valaki lop, és rákérdeznek, hogy "Te loptad el?" Erre nagyban felháborodik, hogy "hogy kérdezhetsz ilyet!? Hogy mersz engem meggyanúsítani!? Azt hiszed kell nekem az a....!?"

Aki nem bűnös az csak simán megmondja, hogy "nem, nem loptam el..." nyugodt hangsúlyban.

Most akire csak úgy rámondják, hogy hülye b/zi, és ezért nagyon kiakad, és tagadja, az tényleg az?

És aki meg csak annyit mond rá, hogy nem vagyok az, az nem is az?

2012. febr. 20. 14:14
1 2
 11/11 anonim válasza:

Íme egy rendkívüli példa:

Osztálytársam (egy rasszista idióta megjegyzem:D) leb*zizta az egyik haverom. Erre ő rákacsintott, és kaján vigyorral annyit mondott hogy: Csak biszex... Szeretnél valamit??:)

A gyerek annyira ledöbbent ettől a hozzáállástól hogy köpni-nyelni nem tudott:D Erre a haverom: Na, én is így gondoltam;)

Mi meg persze sírtunk a röhögéstől a csávó fején :D:D

Ezt gondoltam csak elmesélem:) Amúgy érdemben nem tudok nagyon hozzászólni a témához.

2012. febr. 27. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!