Mennyire gáz, és milyen gyakori, ha valaki a fix, kötött munkaidőt szereti és a gépiesebb, kevés kreativitást igénylő munkákat?
Nagyon úgy érzem, hogy nekem az lenne való, még ha kevesebbet is fizet, mert úgy meglenne a lelkibékém.
Az a gond, hogy jövőre MSC diploma és szüleim eltartottak és fizettek amit kellett (nem az egyetemre gondolok, államin vagyok) és ha valami olyan munkát vállalnék amihez fölösleges volt ez az 5 év egyetem, akkor lehet, hogy boldogabb, nyugodtabb ember lennék, de nagyon nagy csalódást okoznék nekik...
"Mennyire gáz, és milyen gyakori, ha valaki a fix, kötött munkaidőt szereti és a gépiesebb, kevés kreativitást igénylő munkákat?"
Ez a gyakoribb, csak mindenki tudja, hogy ezt le kell tagadnia és azt kell hazudnia, hogy mindig új kihívásokat kereső, rugalmas, céltudatos, sikerorientált csapatjátékos tele kreativitással.
19:21
MSc diplomával épp elég gépies rutinmunkát találsz, sőt, ilyen az állások többsége.
Hogy csak az egyik leggépiesebb rutinmunkát említsem: a legtöbb tudományos kutatás :)))))
"Hm az mitől rutinmunka?"
Jó, nem az, csak 99%-ban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!