Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, ha én nem...

Szerintetek gáz, ha én nem dohányzok, iszok, kávézok egyáltalán?

Figyelt kérdés

És nem is akarok soha...

18/F

2012. febr. 11. 12:01
1 2
 11/19 anonim válasza:
62%
Ez már itt is megy ki a divatból,de nyugaton már az a gáz ha ezeket csinálod.A lányom pl: el sem tudná képzelni hogy olyan pasival szóba áll aki dohányzik, meg iszik.
2012. febr. 11. 12:26
 12/19 anonim ***** válasza:
62%
Ez a társadalom gáz, ha egy ember, aki tisztán akar élni, azt gondolja magáról emiatt, hogy vele van a baj.
2012. febr. 11. 13:10
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem gáz.

Az viszont gáz hogy megkínálnak sörrel és azt mondod hogy kösz de nem szeretem mert keserű.

A cigit és a kávét én se bírom.

2012. febr. 11. 13:49
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk én dohányzom, és (lány létemre) a sört is szeretem (meg a bort, meg miegymást, ha olyan kedvem van), de pl. egyáltalán nem kávézom. Egyszerűen nem szeretem az ízét, pedig próbáltam megszeretni, én igazából nagyon bírom azt a kis szertartást, amit a rendszeresen kávézók csinálnak, de hát ha egyszer ennyire nem jön be, akkor nem. Még sose mondta senki, hogy ez "gáz", inkább csak csodálkozni szoktak, amikor megkérdezik valahol, hogy "iszol egy kávét" és azt mondom, hogy kösz, nem kávézom. Volt már, aki megkérdezte, hogy én ennyire egészségesen élek-e, akkor jót röhögtem, de olyan még sose volt, hogy bárki cikizett volna a nem-kávézásom miatt. Nem is igazán tudok elképzelni értelmes, felnőtt embert, aki azon lovagolna, hogy ki kávézik, ki nem. Mondjuk nekem az is visszataszító, amikor az a téma, hogy fúúúj, ez meg az dohányzik, vagy fordítva, hogy de gááááz, az xy nem dohányzik.
2012. febr. 11. 18:45
 15/19 anonim válasza:

egyáltalán nem gáz.

de ne gondold, hogy tovább fogsz élni mint egy átlagos ember.

MINDENT LEHET MÉRTÉKKEL

de szerintem te most itt meg akarod mutatni milyen jó fiú vagy.

lehet, hogy nem iszol, nem kávézol és nem cigizel de attól még lehetsz egy idióta és fordítva

de ezzel a dicsekvéseddel azt mutattad ki, hogy a korod beliek nem szeretnek.

2012. febr. 12. 02:57
 16/19 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen társaságba jársz. A cigányok között pl. gáz, ha nem tudsz lopni.
2012. febr. 12. 15:56
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát, mindegyikben találtam értékelendő információt :D (az M végződős válaszon röhögtem egyet mert eredetileg úgy írtam aztán javítottam át K-ra, de sebaj...XD)
2012. febr. 12. 16:53
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért lenne gáz, de azt sem, miért lenne olyan nagy dolog.

Én húsz éves koromban ittam néha bulik alkalmával, előtte, csak lakodalomban meg egyéb családi ünnepélyen engedélyeztek egy pohár vizezett bort. Soha nem dohányoztam, és huszonöt évesen kezdtem el kávét inni, de nem vagyok függő. Ha egy hónapban két csészével iszom, akkor annyival. Sört is, bort is alkalomadtán iszom. Ennyi.

Kíváncsi vagyok, hogy most nágy után ugyanazt vallod-e magadról, mintamikor feltetted ezt a kérdést.

2016. márc. 15. 13:00
 19/19 anonim ***** válasza:
*"nágy után" Azt akartam írni, hogy négy év után.
2016. márc. 15. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!