Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek részegen tényleg...

Szerintetek részegen tényleg őszinte az ember?

Figyelt kérdés
Ha valaki félreérthető dolgokat suttog, vagy azt mondja, hogy szeret és mindeközben illuminált állapotban van, az tényleg őszinte, vagy nem? A "sztoritól" függetlenül is alkothattok véleményt.
2012. febr. 11. 11:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok őszintébb és bunkó maradok (mondták)
2012. febr. 11. 12:28
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez alapján ne bízd el magad, sokan részegen pont, hogy hülyeségeket beszélnek össze-vissza.
2012. febr. 11. 12:58
 13/16 anonim ***** válasza:
Bizony, beállva igen bizarr ötletei lehetnek az embernek, amikre józanul őszintén végiggondolva azt mondja h hú, hát semmiképpen. :D
2012. febr. 11. 15:19
 14/16 anonim válasza:

részegen olyat mondtam ami valójában már rég óta ott volt bennem csak sose mertem kimondani.

Egyszer így mentem haza és megkértem a lány kezét.:D

a happy az hogy igent mondott ;)

2012. febr. 11. 15:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem, csak hülyébb. Én pl. amikor berúgtam (amire egyébként egyáltalán nem vagyok büszke, és szerencsére már nem szoktam ilyeneket csinálni) mindig kitaláltam mindenféle hülyeségeket, és azokat kamuztam mindenkinek.
2012. febr. 11. 16:13
 16/16 anonim válasza:
És ha az illető még be is vallja hogy mindig elfolytja az érzelmeit? Akkor szerintetek? Ez engem is érdekelne, írjatok légyszi.
2012. febr. 13. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!