A szép nők miért nem szeretnek dolgozni?
ki ne szeretné ha eltartanák? nem csak a szép nők hanem a csúnyák is élveznék a helyzetet hidd el:P csak nekik kevesebb rá a lehetőségük.
Amúgy meg full igazuk van, az nem pálya hogy a nő melózzon is meg szép, üde, kiegyensúlyozott legyen emellett háztartást vezessen meg gyereket neveljen majd napvégén meg teljesítsen az ágyba is!!!le a magas lóról férfiak!!!!
Kedves kérdező,
szerinted a házimunka és a gyereknevelés nem munka?
Én nem értem ezt, komolyan...aki azt mondja hogy egy háztartásbeli nő "semmit tevő". szerinted az étel az asztalra magától kerül ki vagy a ház kitakarítja önmagát?
tudom..tudom... sok nő megcsinálja másodállásként a munka után és nem háborog...igen különbözőek vagyunk...szerintem egy nőtől a mai világban akkor is többet várnak el a kapcsolatban mint egy férfitől (van aki szerint ez nem igazságos)döntse el mindenki maga hogy lenne jó.Amúgy meg a mai gyerekek is nem véletlenül ilyenek mivel hogy a szülők nem foglalkoznak velük eleget (az anya gürizik egész nap)régen érdekes módon mielőtt nemm voltak az emberek ilyen szarban hogy két fizuból sem lehet kijönni működött ez a fajta családminta hogy a nő otthon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!