Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A szép nők miért nem szeretnek...

A szép nők miért nem szeretnek dolgozni?

Figyelt kérdés
Úgy értem miért akarják hogy eltartsák őket ?
2012. febr. 9. 22:37
1 2
 11/14 anonim válasza:
a média hatása főként meg a fogyasztói társadalomé,és inkább ez a mai fiatal lányoknál jellemző (persze tisztelet a kivételnek), mivel hogy a mai magyarországban nem keresel annyit hogy jusson a műkörömtől a műhajon keresztül a méregdrága ruhákig az ékszereken át a szoliig.Lássuk be 70ezerből ez nem megy.Te szerintem nem kifejezetten a szép nőkre gondoltál (illetve hát szép kétféleképpen is lehetsz naturálisan vagy rengeteg mű dologgal dekorálod magad)ha az utóbbiba tartozik akkor muszály neki alternativ pénzkereseti lehetőséget találnia mert "átlag pénz nem elég a szépségéhez"
2012. aug. 15. 03:47
 12/14 anonim válasza:

ki ne szeretné ha eltartanák? nem csak a szép nők hanem a csúnyák is élveznék a helyzetet hidd el:P csak nekik kevesebb rá a lehetőségük.

Amúgy meg full igazuk van, az nem pálya hogy a nő melózzon is meg szép, üde, kiegyensúlyozott legyen emellett háztartást vezessen meg gyereket neveljen majd napvégén meg teljesítsen az ágyba is!!!le a magas lóról férfiak!!!!

2012. aug. 15. 03:52
 13/14 A kérdező kommentje:
Szerinted nem kell dolgoznia egy nőnek,mert egyszer életében talán szülni fog?Ti szálljatok le a magas lórol,ezt felejtsétek már el,hogy azért nem kell semmit csinálnotok mert majd egyszer szülni fogtok,ami ma egyre ritkábban következik be.Sok nő aki dolgozik,tud időt fordítani magára és a háztartásra is.De igen,inkább a műnőkre gondolok azok ilyenek inkább,bár biztos a csúnya nők is örülnének ha eltartanák őket.
2012. aug. 15. 15:12
 14/14 anonim válasza:

Kedves kérdező,

szerinted a házimunka és a gyereknevelés nem munka?

Én nem értem ezt, komolyan...aki azt mondja hogy egy háztartásbeli nő "semmit tevő". szerinted az étel az asztalra magától kerül ki vagy a ház kitakarítja önmagát?

tudom..tudom... sok nő megcsinálja másodállásként a munka után és nem háborog...igen különbözőek vagyunk...szerintem egy nőtől a mai világban akkor is többet várnak el a kapcsolatban mint egy férfitől (van aki szerint ez nem igazságos)döntse el mindenki maga hogy lenne jó.Amúgy meg a mai gyerekek is nem véletlenül ilyenek mivel hogy a szülők nem foglalkoznak velük eleget (az anya gürizik egész nap)régen érdekes módon mielőtt nemm voltak az emberek ilyen szarban hogy két fizuból sem lehet kijönni működött ez a fajta családminta hogy a nő otthon van.

2012. aug. 15. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!