Hogyan szerezhetnék be HD dekódert, a UPC-től kell, vagy külön kell vásárolni?
Figyelt kérdés
full hd tv van, de sima SD dekóder amit a UPC ingyen adott, műholdas adások jönnek, tehát a dekódernek kell hdmi kimenet és már digitális? nemértem hogyaan tudnám megoldani hogy normális tiszta képen nézzem a digitális csatornákat.2012. febr. 9. 18:58
1/7 norberto79 válasza:
attol függ most milyen fej van nálad fent, de amugy 3000 a szerelési dij + 4300 a twin fej hozzá, plussz kábelt ingyen behuzzuk neked. Tehát cseréljük a simát hd- rögzitős boxra. Neked persze a havidijad emelkedni fog a box 1000-ft- os havidijjával +1500 a néhány HD csatorna amit nézhetsz. Vagy ha most cryptos kártyád van akkor veszel egy annak fogadására alkalmas hd-s beltérit és fizeted a havi +1500-at. ez a két lehetőséged van.
2/7 A kérdező kommentje:
2kérdésem lenne:
1. mindenképpen a UPC-től kell vennem HD dekódert ha akarok? mi van akkor ha én veszem meg, és a UPC-nek meg külön fizetek a csatornákért mint eddig.ez jobban megérni szerintem.
2. ha HD dekóderem van hdmi-n keresztül összekötve akkor mennyivel lesz tisztább, jobb a kép?
Amúgy köszi a válaszokat!
2012. febr. 10. 20:19
3/7 norberto79 válasza:
Természetesen használhatsz saját HD boxot. Ha csak simán öszekötöd hdmi-vel, nem lesz szebb a kép csak annak a 7-8 HD csatornának lesz gyönyörű szép képe amit a hd csomagban ad a szolgáltató havi 1500+ért.
4/7 A kérdező kommentje:
kösz a választ! akkor mégse éri meg annyira :S
2012. febr. 12. 17:32
5/7 A kérdező kommentje:
jut eszembe, a szolgáltatót hogyan lehet kikerülni, azt halottam hogy ingyen is fogni lehet a HBO-t meg egyebet megpiszkált dekóderrel, erről mit tudsz mondani?
2012. febr. 12. 17:35
6/7 norberto79 válasza:
Persze semmi akadálya (csak internet kell a beltéri közelébe), de ez itt nem téma.
7/7 A kérdező kommentje:
Kösz!
2012. febr. 16. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!