Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Olyan lehet facebookon, hogy...

Olyan lehet facebookon, hogy valaki nem törli magát, de eltűnik a neve, ha beírod?

Figyelt kérdés
Azaz ha beírod a nevét facebookon, mikor keresni akarod, nem adja ki a nevét, ha felfüggeszti akkor csak azt írja ki hogy 'Kért oldal nem található' lehetséges, hogy nem törli akkor sem ha kisem adja a nevét?
2012. febr. 5. 18:38
1 2
 1/13 10inchhero ***** válasza:
hát kicsit zavaros, de ha jól értem, akkor igen van ilyen és tiltásnak nevezik :D (Ha valaki letilt, nem tudod megnézni a profilját, mintha nem is lenne)
2012. febr. 5. 18:57
 2/13 bánomisén ***** válasza:
100%
Így van, ha valaki blokkol téged, akkor számodra olyan lesz, mintha az illető be sem lenne regisztrálva a Fb-ra.
2012. febr. 5. 19:03
 3/13 anonim ***** válasza:
Én letiltottam 2 embert (biztos, ami biztos alapon), őket, ha beütöm a kereőbe, nem találom. Hál' Istennek!
2012. febr. 5. 19:07
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De tegyük fel, ha egy ismerősének sem jön ki a neve? szóval van 4000 ismerőse, és nem csak nekem hanem 3-4 másik embernek is ezt dobja ki,akkor törölte magát? Már nem csinálhatja a törlést vissza?
2012. febr. 5. 19:09
 5/13 A kérdező kommentje:
A neve nem csak nálam nem jön ki, hanem több embernek sem, olyannak is, akik egyátalán nem írnak neki (nem mintha én zaklatnám)
2012. febr. 5. 19:10
 6/13 bánomisén ***** válasza:
Ha mindenki számára láthatatlan, akkor törölte magát.
2012. febr. 5. 19:11
 7/13 bánomisén ***** válasza:
Ha a törléstől számított két héten belül újra belép a Fb-ra, akkor érvénytelenné válik a törlés kérése.
2012. febr. 5. 19:12
 8/13 A kérdező kommentje:
Na és ha törli magát, és van egy oldala (gondolok itt idézetes oldalra, amit a nevén kersztül tud megnézni) az is eltűnik? Akkor az is olyan mintha nem létezne?
2012. febr. 5. 19:16
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm amúgy a válaszokat!
2012. febr. 5. 19:17
 10/13 anonim ***** válasza:
Van egy olyan beállítási lehetőség, hogy az adott személy neve ne jelenjen meg a keresőben. Ez esetben nem feltétlenül felhasználói fiók törlésről van szó, hanem arról, hogy a keresőben nem jelenik meg a felhasználó neve, de attól még rátudsz lépni, ha a barátaid közt megvan vagy pontos linked van az adott személy oldalához. Amennyiben ezek sem teszik elérhetővé az adott oldalt, az illető valóban megszüntette a regisztrációt.
2012. febr. 6. 03:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!