Hogy tudnánk segíteni?
Egyik este mentem haza a villamoson és láttam egy hajléktalant aki rettenetesen fázott. Belegondoltam, hogy én rétegesen voltam öltözve(pulcsi sapka sál kesztyű) és mégis nagyon fáztam.Akkor ő ?! Elkezdtem agyalni, hogy milenne ha az iskolában mondanám az igazgatónőnek, hogy gyűjtsünk valami konténerbe ruhákat a szegényeknek. Elszánt vagyok, megszeretném ezt csinálni, de nemtudom, hogy az összegyűlt ruhákat hová tudnánk vinni. Van ötletetek ? Légyszi írjatok!!!
14/L
Vörös kereszt,Máltai Szeretetszolgálat,vagy ha van a környéken hajléktalanszálló,melegedő!
Nagyon szép kezdeményezés,kívánom, hogy sikerüljön véghez vinni!
2.vagyok
Ha van az igazgatóban egy kis emberség, és egy kis pedagógiai érzék,akkor egy ilyen,diáktól származó kezdeményezésre nem mond nemet!
Ha bizonytalan vagy az igazgatóban keress előbb esetleg egy tanárt,aki melléd áll vagy ha van,akkor a diákönkormányzattól is kérhetsz segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!