Ha egy ismeretlen bejelöl Facebookon ti visszajelölitek?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, meg ő is.
Csak szeretném megnézni az ismerőseit, de privát a profilja, ezért csak úgy tudom, ha bejelölöm.
2012. febr. 3. 21:55
11/19 anonim válasza:
Nem szoktam. Ha nem vagyok benne biztos, hogy ismerem-e vagy sem, akkor írok egy üzenetet, hogy megtudjam, honnan ismerjük egymást. De ha nem válaszol, vagy ilyeneket, hogy "jaj sehonnan, csak így meg úgy blablabla", akkor nem jelölöm vissza.
12/19 anonim válasza:
Ismeretlent nem jelölök vissza.
13/19 anonim válasza:
Eddig velem úgy esett meg ilyen, hogy rajongói fórumon lettünk haverok (ő is lány), ő megkérdezte, bejelölhet-e, mondtam igen.
Amúgy, ha tök idegen az illető, ha fiú, ha lány, nem jelölök vissza.
14/19 anonim válasza:
Visszajelölöm megnézema képeit, közös ismerősök aztán lehet h rájövök, hogy ki az. Ha nem akkor utána törlöm.
15/19 anonim válasza:
Már nem. Régebben kellett ismerős a Farmville-hez, de már leszoktam róla. Vissza szoktam kérdezni, hogy miért jelöl be. Volt már olyan, hogy összekevert egy másik személlyel az azonos név miatt. De ez ritka.
16/19 kisvuk29 válasza:
Néha. De csak ha szimpatikus.
17/19 anonim válasza:
alap csak h több ismerősöm legyen és felvégjak h nekem van a legtöbb ismerősöm az ismerőseim közül de sztem ez tök normális
18/19 kisvuk29 válasza:
Én trollkodni is szoktam,hogy HA visszajelölöm,de tudom,hogy nem ismerem akkor nem sokra rá ki is törlöm.De amúgy nem igazolok vissza akárkit.
19/19 anonim válasza:
Persze. Nem vagyok bunkó ember. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!